Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelentenek ezek a "viselke...

Mit jelentenek ezek a "viselkedések"?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki nagyon szimpatikus.Néha úgy viselkedik mintha szeretne valamit tőlem...

pl. volt egy kis összejövetel (buli) én aznap nagyon jól éreztem magam, sokat táncoltam, picit ittam.Vele egyébként nem táncoltam csak majdnem. Kb. ott táncolt fél méterre.Nos már fájt a lábam a magassarkútól így leültem mire nem sokra rá oda húzott mellém egy széket és leült.. nagyon közel voltunk egymáshoz.(én ültem szemben az asztallal ő pedig mellettem és arccal volt felém.)elkezdtünk beszélni közben ő minden szavamra figyelt majd megfogta a bokám megnézte. :"D érdeklődött hogy jól vagyok-e stb. nagyon megilletődtem mert eddig nem így viselkedett, pedig régről ismerem.

Sokszor míg táncoltam és ő ült láttam hogy engem figyelt.Szóval nagyon fura volt. Össze vagyok zavarodva. Amúgy lehet lábfétises. xd mert volt olyan hogy enyhén pl. rálépett a lábamra a semmiből . szándékosan.

Viccet félretéve.

Nem értem hogy ezt miért tette . próbáltam normálisan kezelni mert van párja aki nem fogadta valami fényesen aznap a dolgokat úgy láttam legalább is. ugyanis ott volt ő is mégis szinte körülöttem forgott a férfi. Én érzem magamat rosszul emiatt, de higyjétek el a párját nem kell annyira sajnálni, mert nagyon is jól ismerem milyen sajnos, de akkor is tudom hogy más kapcsolata szent. Akármilyenek benne a felek. Ezért próbáltam nem viszonozni a dolgokat.

2020. ápr. 25. 00:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szimpatikus vagy neki a leírásod alapján. Ha tehetné, fel is szedne. DE jól érzed, egy párkapcsolatban - még ha nem is jó az a kapcsolat - szerencsétlenség harmadik keréknek lenni. Meg kéne mondanod neki, hogy hagyjon békén. Általában, ha utalunk valamire, szépítgetjük a dolgokat: nem értik, vagy nem akarják érteni.

Ezért jobb az egyenes út.

2020. ápr. 25. 01:28
 2/2 TappancsMancs ***** válasza:
Ha van párja, akkor szerintem se...
2020. ápr. 26. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!