Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi kenne az ideális büntetés...

Mi kenne az ideális büntetés pedofilok számára?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Én a szemet szemért elv híve vagyok. Egy bűnöző büntetése legyen ugyanaz, mint amit ő követ el áldozatával szemben.
2023. ápr. 19. 04:29
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Kasztrálás, eltiltás fiatalkorúaktól, gyerekektől, nyomon követés élete végéig.
2023. ápr. 19. 04:51
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Forró vascső fel a seggükbe, közben kalapáccsal verni ki a fogait, majd lánctaplas járművel órákig taposni, hogy atomjaira essen szét.
2023. ápr. 19. 05:11
 4/5 x0 ***** válasza:
54%
A pedofil azt jelenti hogy felnőttként tartósan és erősen vonzódik nem ivarérettnek kinézőkhöz. Ettől még lehet, hogy a gyerekekre rá se néz, mert nem mer, vagy egyéb okból. Egy szexuális ízlés, egyben betegség, nem bűn, és elárulom, hogy nem is büntetik. Hogy valaki pedofil, egyáltalán nem jelenti gyerekekkel szeretkezik.
2023. ápr. 25. 22:15
 5/5 anonim válasza:
100%
#4: Szerintem a kérdező a pedofil BŰNELKÖVETŐKRE gondolt, bár az való igaz, hogy a köznyelv nem tesz különbséget a bűnelkövetők és a gyerekekhez vonzódók között...
2023. ápr. 27. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!