A gyilkosok, erőszakolók, pedofilok, csalók és drogterjesztők tulajdonképpen jó emberek?
Dehogy jó emberek! Az erőszak, átverés, stb. is a személyiségük része, tehát alapból nem lehetnek jók.
És rossz dolgok egyáltalán nem csak rossz emberekkel történnek.
Tényleg ez jön le itt néha...
Már meg sem merem nyitni azokat a kérdéseket, amik családon belüli erőszakról/nőverésről szólnak, mert egyszerűen tudom hogy a válaszolók jelentős része azon az állásponton van, hogy 1, ki kell érdemelni valamivel azt a pofont 2, ha egy rendes férfit választ a nő, akkor ez nem történik meg, szóval legközelebb nem ártana előre gondolkodni.
A pedofil nem tehet a szexuális beállítottságáról, ezért a világnak nem kéne ilyen elitelőnek lennie, és különben is csak azzal van a baj, ha valaki gyerekeket erőszakol,maga az inger viszont teljesen rendben van.
A sorozatgyilkos szegeny áldozat, akivel kiszurt az élet, általában ráadásul mentális problémái vannak. Komolyan pálcát kell törni szegény gyilkos felett, ha nem volt jó gyermekkora? Egyébként is, ki ne tudná beleélni magát elliot rodger helyébe?
A selejt selejtje látogatja ezt az oldalt.
#3: Valóban így van. Korábban én is írtam ki kérdést erről a témáról ( https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok.. )
és én voltam a rossz, mert szerintem a pedofilok beteg emberek. Borzalom ami ezen az oldalon megy. Gondolom mennyi beteg idióta irogat itt nap mint nap.
"A sorozatgyilkos szegény áldozat"
Sokaknak van/volt rossz gyerekkoruk mégsem lesz belőlük ilyen elmebeteg szörnyeteg. Nem a rossz gyerekkort kell hibáztatni hanem azt aki lelkileg gyenge.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!