Támogatod a pedofilok nyílvántartását?
Én támogatom. Bár nem tudom mi alapján akarják ezt szűrni. Ahhoz, hogy kiderüljön már sajnos történnie kell valaminek, és akkor már eddig is nyilván volt tartva, mivel eljárás indult ellene. Azt nem igazán tudom elképzelni, hogy valaki önként feliratkozik egy ilyen listára. Hogy működne ez a gyakorlatban?
Ha valaki önként orvoshoz megy mert ilyen hajlamai vannak akkor meg kórtöténetébe kerül bele. A többi ugyanúgy rejtve marad.
Én azt, ha valakinek ilyen gondja van, és tisztában van vele, tudja, hogy ezt a vágyát nem élheti ki, és nem is éli ki, azt nem ítélem el. Más esetekben viszont gyerekekről van szó.
Szerintem az ő érdekük messze előrébb van mint a pedofilok személyi jogai, ezért én megértem a listázást. Minden más átlagostól eltérő szexualitás, ami 2 felnőtt ember döntése engem nem zavar, nekik ùgy jó, legyen az meleg, szadista, mazochista... ezek kölcsönös beleegyezésen alapulnak. Nincs erőszak. Gyerek esetében egy életre megnyomorító durva bűncselekményről van szó.
Csak a szokásos fideszes "problémamegoldás".
A valódi gyermekvédelmi megfontolásokat, a szakmai szervezetek javaslatait magasról lesz.rták - még csak nem is azért, mert ellentmondtak volna a jogalkotó megbélyegzési szándékának.
Egyszerűen nem kapcsolódtak a proli hőbörgéshez, így nem volt rájuk szükség.
Ebben a formában nem. Első lépésként a pedofilokat támogató szervezeteket számolnám fel. Az áldozatok támogatását oldanám meg, illetve a hamis vádak kezelését rendezném (a hamis vádakról kevesebb szó esik, pedig ilyen is van).
Utána lehetne eltöprengeni azon, hogy kell-e egy nyilvános lista az elkövetőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!