Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod a pedofilok nyílvánt...

Támogatod a pedofilok nyílvántartását?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, hogy anonim oldalon ki mit gondol.

2021. máj. 29. 01:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb, leírom.
65 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
32%

Én támogatom. Bár nem tudom mi alapján akarják ezt szűrni. Ahhoz, hogy kiderüljön már sajnos történnie kell valaminek, és akkor már eddig is nyilván volt tartva, mivel eljárás indult ellene. Azt nem igazán tudom elképzelni, hogy valaki önként feliratkozik egy ilyen listára. Hogy működne ez a gyakorlatban?

Ha valaki önként orvoshoz megy mert ilyen hajlamai vannak akkor meg kórtöténetébe kerül bele. A többi ugyanúgy rejtve marad.

Én azt, ha valakinek ilyen gondja van, és tisztában van vele, tudja, hogy ezt a vágyát nem élheti ki, és nem is éli ki, azt nem ítélem el. Más esetekben viszont gyerekekről van szó.

Szerintem az ő érdekük messze előrébb van mint a pedofilok személyi jogai, ezért én megértem a listázást. Minden más átlagostól eltérő szexualitás, ami 2 felnőtt ember döntése engem nem zavar, nekik ùgy jó, legyen az meleg, szadista, mazochista... ezek kölcsönös beleegyezésen alapulnak. Nincs erőszak. Gyerek esetében egy életre megnyomorító durva bűncselekményről van szó.

2021. máj. 29. 02:32
 2/28 anonim ***** válasza:
74%

Csak a szokásos fideszes "problémamegoldás".

A valódi gyermekvédelmi megfontolásokat, a szakmai szervezetek javaslatait magasról lesz.rták - még csak nem is azért, mert ellentmondtak volna a jogalkotó megbélyegzési szándékának.

Egyszerűen nem kapcsolódtak a proli hőbörgéshez, így nem volt rájuk szükség.

2021. máj. 29. 02:35
 3/28 anonim ***** válasza:
34%
+ Plusz láthatóvá tenném a lakcímét is, plusz kötelezném, hogy akárhányszor elköltözik, az új helyen köteles legyen bejelentkezni a rendőrségen. Továbbá, hogy csak akkor kerülhessen le az oldalról, ha az elmúlt 199 évben még egy parkolási büntetést sem kapott. Az általa zaklatott gyereknek minden hónapban fizesse ki a pszichológus kezelési árát.
2021. máj. 29. 02:35
 4/28 anonim ***** válasza:
33%
#3 vagyok, kimaradt, hogy természetesen csak jogerős birósági itélet után.
2021. máj. 29. 02:36
 5/28 anonim ***** válasza:
62%
Még jó hogy, rég kellett volna.
2021. máj. 29. 05:11
 6/28 anonim ***** válasza:
46%
A LMBTQP párti liberálisok nem, minden normális ember igen.
2021. máj. 29. 06:02
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, tudod mitérnél el vele? Rengetegen átmennének önbíráskodóba a büntetésvégrehajtó szervek helyett. "Nagyon jó ötlet"...
2021. máj. 29. 06:44
 8/28 anonim ***** válasza:
26%
Most is nyilvántartásban vannak.
2021. máj. 29. 06:45
 9/28 anonim ***** válasza:
84%

Ebben a formában nem. Első lépésként a pedofilokat támogató szervezeteket számolnám fel. Az áldozatok támogatását oldanám meg, illetve a hamis vádak kezelését rendezném (a hamis vádakról kevesebb szó esik, pedig ilyen is van).

Utána lehetne eltöprengeni azon, hogy kell-e egy nyilvános lista az elkövetőkről.

2021. máj. 29. 07:38
 10/28 anonim ***** válasza:
11%
Támogatom, a temetői jegyzékben. Mi értelme egy listának, ha néhány év után megint a társadalom nyakára mennek? Kötél és meg van oldva a gond, úgysem javul meg.
2021. máj. 29. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!