Kezdetnek jó, de inkább ki kellene herélni őket, érzéstelenítés nélkül, életlen késsel.
2021. máj. 29. 08:25
12/28 anonim válasza:
Semmi szín alatt nem támogatom.
2021. máj. 29. 09:01
13/28 anonim válasza:
Én támogatom . Simán lehetne olyan rendszer,mint Amerikában,ahol nyilvántartják ezeket a bűnözőket,és jogod van tudni ha egy szexuális erőszaktevő él a szomszédodban pl.
Az más kérdés,hogy itt nálunk abszurdisztánban mi fog ebből kisülni :D
Aki nem támogatja egyébként,az miért nem ? Szerintem ezeket a pedofilokat csak a pedofil társaik védik ..
2021. máj. 29. 09:08
14/28 anonim válasza:
Egy transzparensebb, demokratikus országban igen, itt nem. Biztos vagyok benne hogy kb azonnal politikai fegyvert csinalnanak belőle az kerülne fel akit a kozpont elrendel..
2021. máj. 29. 09:19
15/28 anonim válasza:
Nem támogatom.
2021. máj. 29. 09:33
16/28 anonim válasza:
Azért nem támogatják, mert érintettek. Nem azért annyira népszerű a sok fizetős VPN szolgáltatás, mert a userek csupa legális dolgot művelnek. Szép kis gyűjtemény lapulhat náluk.
2021. máj. 29. 09:46
17/28 anonim válasza:
Ha eletfogytra nem lehet becsülni őket...
2021. máj. 29. 09:58
18/28 belapus válasza:
Nem értem, ha már ennyire a pedofília ellen van a Fidesz, akkor miért menekítik ki az érintetteket az adott országban történő felelősségre vonás alól ?
Gondolok Kaletára meg most a legújabbra ( ha igaz ).
Ezek ennyire fontosak a Fidesznek ?
2021. máj. 29. 10:07
19/28 anonim válasza:
#18: Mert van a jó pedofil (a mi emberünk) meg a rossz pedofil (nem a mi emberünk). Ugyanúgy, mint zsidó, kommunista stb.
2021. máj. 29. 10:27
20/28 anonim válasza:
18
Azért "menekítik" őket, mert akármilyen elvetemült gazember is valaki, akkoris hozzánk tartozik.
Nem " fontosak", de nem idegenekre tartozik a velük való elbánás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!