Itthon lehetne pedofilokat fogni neten?
Láttam külföldön ilyen videókat, hogy beregisztrálnak különböző csevegő appokra 18 even aluliakként es a pedofilokat meg bejelentik vagy ilyesmi, a lényeg hogy atadjak az ügyet a rendőrségnek.
Ezt nemtudom, itthon hogy lehetne megvalósítani, mert szerintem még engem buntetnenek meg, hogy kamu profilt csináltam.
Szerintetek?
Simán lehetne minden további nélkül.
Kamu profilt csinálni nem törvényellenes. Max akkor büntetnek meg ha önbíráskodsz. pl. megkeresed a palit is elvered.
Érdekes, mert pont tegnap írtak ki egy kérdést a beleegyezési korhatárról és a szűk többség megtartaná és/vagy csökkentené a 14-et...
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1143..
Írj ki ezen az oldalon, mondjuk magány/egyedüllét vagy ismerkedés kategóriába kérdést.
Írd oda például, hogy 16/L és nézd meg hány privát üzenetet kapsz..
Szerintem még egy találkozót is össze lehet hozni. Aztán meg számon kérni a 30 plusszos illetőt, hogy mit is szeretne egy 16 éves lánytól. Persze egy nyakleves kíséretében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!