Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mossák össze egyes...

Miért mossák össze egyes emberek a pedofilokat a melegekkel?

Figyelt kérdés
Számomra ez teljesen butaság. A kettőnek nincs köze egymáshoz.

2021. jún. 17. 18:49
A kérdező szavazást indított:
Szerintem aki meleg az pedofil
Butaság összemosni a kettőt
42 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Mert mikor a médiában bemutatnak egy pedofilt, 10-ből 9-szer úgy kezdődik, hogy a kiskorú fiút molesztált
2021. jún. 17. 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
9%
Mert egynemű pároknak nem lesz gyereke, Orbán pedig azt akarja, hogy szülessenek. Bár inkább az abortuszt kéne tiltani (mivel az gyakorlatilag gyilkosság) és a felelősséget nevelni jobban az emberekbe ilyen hülyeségek helyett.
2021. jún. 17. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
súlyos, 80 alatti iq, retardaltak:)
2021. jún. 17. 18:59
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Ezen gondolkozok már napok óta de esküszöm nem értem 😳 Pedig jó vagyok a logikai dolgokban de itt sehol sincs logika.
2021. jún. 17. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
Mindkettő szexuális aberráció, abnormalitás. Úgy látom a kérdésedből és a megadott válaszlehetőségekből, hogy te nem érted a világot, nem mások.
2021. jún. 17. 19:17
 6/13 A kérdező kommentje:

A kettő között az a különbség, hogy aki meleg az a férfiakhoz vonzódik, és csak azokkal fekszik le, akik vele is akarnak lefeküdni. Persze nemcsak szexuálisan, hanem érzelmileg is a férfiakhoz vonzódik.

Egy pedofil viszont olyanokhoz vonzódik, aki még nincs is kifejlődve. Ráadásul akaratuk ellenére molesztálnak gyerekeket.

Ez a különbség!

2021. jún. 17. 19:22
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
#4 Tudni nem tudom én sem,csak az eddigiekből kiindulva (gondolom) van a hetero, meg a többi (nem hetero,meleg,stb)
2021. jún. 17. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb ember fejében az a tévhit terjeng, hogy a melegek nagyobb eséllyel pedofilok, ami a statisztikákat nézve ne igaz.

2 kutatás is kijött a 70-es évektől kezdve ebbena témában, amik azt állítják hogy a melegek nagyobb eséllyel pedofilok is, de azóta mindkettő tévesnek bizonyult.

Ettő függetlenűl az emberek fejében megmaradt.

... Meg intuitívan is azt gondolná az ember, már csak a katolikus papok pedofil botrányairól (akik főleg kis fiúkat erőszakoltak), hogy a meleg szexuális zaklatás nagyobb mértékben jelen van.

Régen én is erre következtettem, de nem így van viszont ezt az átlag ember nem tudja.

Főleg ha valaki még utálja is a melegeket, akkor nem is akarja ez hinni hogy nem így van. Úgy ahogy az emberek, a folyó is a könnyebb út irányába folynak.

2021. jún. 17. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem egyes emberek. A magyar diktatura. Celjuk.
2021. jún. 17. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Politikai ideológiai háboru zajlik ahol az idióta csőcseléket is felhasználják, és öket jelenleg a pedohisztivel lehet irányítani. És ezért pedofilozik mindenki bárkit, bármiért, anélkül hogy tudná vagy érdekelné hogy mit jelent, hogy jelent-e egyáltalán bármit is, azonkivül, hogy egy gyerekkori szexuális irányultság.

Persze mindkét politikai oldal felhasználja a buta primitiv csöcseléket(az ellenzék az egyházat támadja ugyan ezzel), mert a vezényszóra támadó hülyékre nekik is szükségük van. Régebben zsidosággal vádolták volna, akit meg akartak semmisíteni, a középkorban meg boszorkánysággal, mert arról gondolta a csőcselék hogy valami rossz dolog.

Most a zsidot meg a boszorkányt pedofilra cserélték mert a csöcseléket erre a szóra idomitottak be. Szintiszta politikai csatározás zajlik, ahol mindkét politikai oldal ugyan azzal a témával támad és gátlástalanul áldoznak fel pedofilnak mondott embereket a politikai céljaikért.

2021. jún. 18. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!