Tényleg lecserélték titokban a konyhasót aminek nátriumkloridnak kellene lennie káliumkloridra?
Alkohollal felitatott tampon a végbélbe nyomva is halálos lehet. Mégis árulnak alkoholt. Inzulin is halált okozhat, ha beadják másnak.
Amúgy DK-s nem gondoltam volna rólad, hogy ilyen suta vagy.
#40-nek:
Látom, nem vagy képes különbséget tenni a szájon át történő, és a keringésbe juttatott bevitel között. Én nem arról beszélek hogy szájon át milyen veszélyes lenne. Kis mennyiségben nem az.
Viszont ez az anyag, amit annyira helyeselsz étkezésben, a keringésbe juttatva "körömpiszoknyi" mennyiségben is szinte azonnal megöl! Nem arról beszélek hogy be kell adni injekcióban egy teljes dózist, mert úgy nagyon sok mindennel meg lehetne ölni valakit.Ebből a xarból egy csepp is megöl.
És megint jössz itt nekem a töménységgel. A konyhasóban lévő, fizikai megoldással könnyedén kiválasztható kálium klorid az KÁLIUM KLORID.
Nincs töménységi kérdés, az 100%. Vesd össze az 1 liter/0,4%-os értékeddel. Szerinted abban miért van ilyen qrva kevés?
A konyhasóban mi a faxnak teszik 100%-os koncentrációban elérhetővé?
Kezded már érteni hogy mi a bajom?!
Ismét #40-nek:
Tehát az a problémám hogy bármelyik vadb'rom, a boltban megkapható konyhasóból, minimális tudás segítségével, utólag szinte kimutathatatlan, halálos mérget tud kivonni. És a felhasználása is qrva egyszerű. Akinek bejuttatja, van kb fél perce. És akkor már bőkezű voltam az idővel.
#43 Most komolyan nem bírsz leállni a hülyeséggel?
Mégis mi a tökömnek kellene bárkinek is a konyhasóból kivonnia a "halálos mérget" mikor fogod magad elmész bármelyik gazdaboltba és meg tudod venni a kálium-kloridot tonnaszámra????
Mit nem sikerül felfognod abból, hogy benne van az infúzióban? vagy azt nem érted mi az az infúzió? Hogy azt közvetlenül a vénádba eresztik bele folyadék és egyéb pótlásként?
Mégis hogy lenne bármi is kimutathatatlan abból ami mindig ott van a véredben, mivel bizony van benne kálium- és klorid-ion is, tehát kimutatható a kálium-klorid?
Ennyire nem kellene rágörcsölnöd a bizonygatásra, hogy nem fogod fel a kálium-klorid nem méreg. A NAGY mennyiségű kálium-kloriddal ölnek meg. Az infúzió nem öli meg a betegeket, hanem megmenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!