Ha terápiára kell járnom heti szinten, de a terápia CSAK munkaidőben elérhető és nem engednek el a munkahelyen, és a szabi sem jöhet szóba érthető okokból akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ugye alapvetés hogy orvoshoz menj ha akarsz, de munkaidőn kívül. Ha mindenképp munkaidőben oldható meg, akkor ...> szabi.
Na most valaki árulja el nekem, ha heti terápiára kell járnom, akkor mi a megoldás? mert ennyi szabi nincs (fele ennyi sincs...) de ha lenne is, minden héten 1 napot akkor se engednének el.
De akkor mi a megoldás? Sejthető hogy a terápiára nem épp jókedvemben megyek, én lennék a legboldogabb ha nem kéne menni
2023. ápr. 4. 13:55
12/15 A kérdező kommentje:
"Beteg vagy vagy nem?"
AZ vagyok és még milyen beteg leszek ha a hiányzás miatt az állásomból is kivágnak és nézhetem otthon a 4 falat 0 ft-ért.
2023. ápr. 4. 16:29
13/15 anonim válasza:
Ha az vagy akkor jár a betegszabadság,ennyi!
14/15 A kérdező kommentje:
"r jár a betegszabadság,ennyi!"
és ezt megbezséled a házidokival is? eljössz velem és megbeszéled? hogy egy 15 perces terápiás kezelés miatt írjon ki egész napra?
2023. ápr. 4. 16:39
15/15 anonim válasza:
#14 Valami gond van amiért nem sikerült elolvasnod a 10-es választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!