Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szűcs Szilárd Levente hipnoter...

Szűcs Szilárd Levente hipnoterapeutáról vélemények?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Egy régebbi kérdésnél ezt a választ találtam:

“Tévedésben vagy, ez a Szűcs Szilárd Levente NEM pszichológus! Nincs pszichológusi diplomája, egy sarlatán. Mindenféle alternatív nem államilag elismert képzéseken vett részt. Az ember nem bízza ilyenre magát, mert ki tudja, milyen károkat tud okozni. Még írja is, hogy nem végezhet gyógyító tevékenységet! Amit csinál, az csak felelősség nélküli pénzlehúzás!”

Én fizettem neki pár alkalomkor, de nem a világ legjobb szakembere ez tény. Magamtól oldottam meg a problémáimat. De legalább végig hallgatott, amikor mélyponton voltam. Sőt, kétszer ingyenesen megúsztam. Amiért őt választottam, hogy infláció előtt ő volt a legolcsóbb az összes közül.

2023. ápr. 5. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
1# köszönöm a választ, ez nem túl biztató. Azt megkérdezhetem, hogy akkor a meghallgatáson kívül miben segített? Milyen problémával kerested meg?
2023. ápr. 5. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Problémák, amik akkor jelen voltak az életemben: extrém színtű magány érzés, céltalanság, elhagyatottságtól való félelem, féltékenység, mérgező szülő, toxikus ex, szociális fóbia, szorongás, embergyűlölet.

Levezette a problémáimat, olyan dolgokra világított fel, amikre magamtól nem jöttem volna rá. Fokozatosan építette fel az önbecsülésem. Munkakeresési tanácsadást is adott.

Mindenre volt egy jó/érdekes válasza, nem egy buta ember az biztos:D A kifizetéssel soha nem volt baj, mert mindig átküldte online az igazolást (igaz, nagy késésekkel), hogy kifizettem azt az órát.

Nekem ő volt az első komoly pszichológiai tanácsadóm. Nincs másokkal tapasztalatom, de vissza nem mennék hozzá. De kezdésnek kényelmes választás. Szerintem.

2023. ápr. 5. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad, inkább keresek egy szakpszichológust. Találtam róla több nagyon erős negatív véleményt, ami nem szimpatikus, meg te is írtad, hogy vissza nem mennél hozzá, gondolom annak is oka van.
2023. ápr. 6. 14:00
 5/6 anonim válasza:
100%

Pozitívumok:

sok olyan összefüggést mondott, ami által megértettem sok mindent magammal kapcsolatban. A konzultációkat online tartja, korrekt, időben ott van, ha véletlenül mégsem, időben jelzi. Fizetést utólag kéri. Valóban van tudása, sok mindent jól lát.

Negatívumok:

Adott több alkalommal "házi feladatot", de a következő alkalommal szóba sem került. Elkezdi a beszédet és csak mondja, mondja, szinte nem is kérdez. Egyoldalú az egész. Ha a konzultáció során te is szóhoz akarsz jutni, közbe kell vágnod, de utána is 2 mondat után azonnal közbevág. Nyilván így nem lehet hatékony sem.

máj. 15. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
5# Ilyet még nem is hallottam, hogy a pszichológus beszél folyamatosan és nem kérdez.
máj. 19. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!