Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ellöktem egy idős embert, úgy...

Ellöktem egy idős embert, úgy hogy eltört neki a keze és az orra. Ilyenkor mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Volt neki előzménye. Részeg volt elkezdte rugdosni a kerítésemet, kifutottam hátba vágtam és utána úgy meglöktem hogy eltört a keze és az orra. Számíthatok valamire?

2023. márc. 28. 10:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felfüggesztettel megúszod.
2023. márc. 28. 17:38
 12/19 NTBS ***** válasza:
60%
Feljelentés biztos. A többi kiderül.
2023. ápr. 5. 16:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze az önbíráskodáshoz. Nézz utána mit jelent. Ez súlyos testi sertés lesz.
2023. ápr. 6. 09:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Ugyan már, ha nem volt tanú vagy kültéri kamera a közelben, akkor elég azt hangsúlyozni hogy a papa nem csak részeg volt de agresszív is és fenyegetően viselkedett veled szemben, tehát indokolt volt némi arányos önvédelem, amibe a lökdösés sztem belefér.

Ez olyan mint amikor egy autós balesetnél mindegy hogy ki a hibás a kresz szerint, mindig az ittas sofőr húzza a rövidebbet.

2023. ápr. 6. 12:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Volt tanú, láthatta valaki?

ha nem, mond azt, hogy a f@sztarisznyája elesett, mert seggrészeg volt..azért tört be az orra....

Legközelebb tiszta erőből gyomron vágd, a f@szfejet!

qurvára fáj, és - ami a legjobb - nem tudja bizonyítani a sérülést, de kihányja a belét.

Csak ügyesen, máskor!

2024. márc. 18. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha a nálam fiatalabb "öreg" ügyvédet fogad és az bíróság előtt kártérítést követel, ráadásul azzal érvel, hogy sérülései miatt önmaga ellátásra képtelen és gondozót kell fogadnia, netán maradandó egészségkárosodás is igazolható, akkor esetleg élethosszig tartó havi járadék iránti igénnyel is felléphet....
2024. márc. 19. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:

16 - os!

Ezeket mind bizonyítani is kell ám!

És ezt vagy tudja vagy nem.....de inkább nem.

És ne felejtsd el a károsulti közrehatást (kármegosztást) sem.

2024. márc. 19. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ezeket mind bizonyítani is kell ám!"

Igazából sok dolgot felsorolt de értelmet azoknak a bizonyításáról polemizálni amíg azt nem sikerült KÉTSÉGET KIZÁRÓAN bizonyítani hogy ő lökte el.

2024. márc. 19. 20:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg ennyi a történet....
2024. márc. 20. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!