200 zal mentem a magyar autópályán 130 helyett. mekkora büntetésre számíthatok ha le kapott a kamera?
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 16:57
3/11 anonim válasza:
130, meg 200 között van különbség!
4/11 anonim válasza:
Ez nagyon a 90-ezres bírsághoz tartozó sebességtartomány alsó szélén van.
Ha az autó sebességmérője mutatott ennyit, akkor a valóságban kevesebbel haladhattál,legalábbis gyári gumiméret esetén. (Típusengedély követelmény, hogy a sebességmérő ne mutasson kevesebbet, mint a valós haladási sebesség. Mivel pontosat nehéz készíteni, és a gyártók nem kockáztatják az alámérést, úgy oldják meg, hogy inkább többet mér.) Akkor könnyen lehet 60-ezer Ft.
Ha GPS-el mérted, akkor annyi az annyi.
5/11 anonim válasza:
Pár éve a villamoson láttam egy képet és a feliratot. A képen egy kisgyerek keze volt az autó kereke előtt. A felírat? "Nyerhetsz egy percet, de veszíthetsz egy életet". Soha nem felejtem el ezt a képet és a szöveget.
6/11 anonim válasza:
Azt nrm tudom, de remélem elveszik a jogsid.
7/11 anonim válasza:
A fajtádat végleg el kéne tiltani a vezetéstől.
8/11 anonim válasza:
Rettentő engedékenyek a közignél. Soha nem értettem miért.
Sajnos nem veszik el a jogosítványodat.
Mi olyan sürgős?
9/11 A kérdező kommentje:
Azért kell 130al menni és nem 90el, mert akkor a szarvas mögéd ugrik ki és nem eléd
2023. ápr. 16. 10:49
10/11 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor persze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!