200 zal mentem a magyar autópályán 130 helyett. mekkora büntetésre számíthatok ha le kapott a kamera?
A 9. fajta autóst örökre eltiltanám. Nem, nem a vezetéstől, hanem az emberektől. Aki ilyen a kocsiban, ilyen máshol is. Egy lakatlan sziget kellene ezeknek. De sokkal komolyabb feltételekhez kötni a jogosultságot mindenképpen.
Néhány nap vagy hét tapasztalat alapján nem lehet egy egész országról átfogó, reális képet kapni. Romániában szinte mindenki szabálytalan, de soha nem éreztem, hogy le akarnak túrni az útról, levillognának, satufékeznének. Nem jelentem ki, hogy ezek nincsenek, felesleges de igennel jönni.
Szlovéniában meg az ellenkezőjét tapasztaltam. Nagyon türelmesek és nagyon szabályosak.
A türelemre egy példa: bénáztam városban, mert útfelbontások miatt terelés volt. A GPS-em szoftverében meg nincs út kizárása funkció.
És persze mindig visszafordított oda, ahol elakadtam. Harmadik körben megálltam a kereszteződésben, és tanakodtam merre tovább. Semmi duda és egyebek.
Fel nem tudom fogni, mi az élvezet a száguldásban, de nem vagyunk egyformák.
Csak akkor tessék befizetni a Hungaroringre, Rábaringre (úgy tudom, mindkettőn van lehetőség erre). Ott lehet menni 300 km/h sebességgel is.
Vagy tessék kiballagni a német autópályákra, és a korlátozás nélküli szakaszokon nyomatni ezerrel.
Úgy tudom, egyre fogynak ezek. Mellesleg baleset esetén a 130 felett autózót jobban elmeszelik, mint az ajánlott maxon, vagy az alatt közlekedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!