Uniós előírás a kötelező ujjlenyomat személyi igazolványokhoz?
Van akinek még tetszik is, hogy bármikor bárkinek az ujjlenyomatát oda lehet hamisítani egy tetthelyre, ha az illető nem tetszik a hatalomnak. Vagy hogy millió kamera figyel mindenhol,. vagy hogy a cégek és titkosszolgálatok is folyamatosan lehallgatják a telefonokat. Van sok ilyen agyhalott. Ráadásul pont ezek a legagresszívabb idióták, mert minket hülyéznek a -20-as IQ-jukkal. Mint az erre kérdésre válaszolók egy része is.
Ezért merik megtenni.
Én meg úgy vagyok,hogy adjon ujjlenyomatot a bűnöző. Régen ez így volt, ma tisztességes ember, a potenciális áldozat ad ujjlenyomatot, a bűnöző országvezetőknek. Megfordult a világ. De ha csak oda nem vonszolnak egy ujjlenyomat olvasóhoz és erőszakkal rá nem nyomják a kezem én nem adok nekik. Erről ennyit. Ezért nincs okostelefonom se és nem is lesz.
Valaki valahol kérdezte, hogy azért nem akarunk ujjlenyomatot mert csak, nem tudjuk megindokolni.
De meg tudom indokolni.
Például: semmilyen garancia nincs arra, hogy az ujjlenyomatommal nem élnek vissza. Hiszen a miniszterek bűnözők, ez éppen mostanában derül ki. És hiába váltják le őket és jön a "másik oldal" mert azok is mind bűnözők. És igen, ha nem tetszek a hatalomnak valamiért gátlástalanul vissza fognak élni az ujjlenyomatommal.
Arra sincs semmilyen garancia, hogy nem kerül cégek, más országok titkosszolgálatainak a kezébe. Ezeket az adatokat ugyanis ún felhőkben tárolják, amiket kb 3 perc feltörni egy közepes hackernek. Ráadásul a kormányszervek mind win10-11-et használnak, amik csak álcázva vannak operációs rendszernek valójában kémprogramok.
Csak az nem szerzi meg az ujjlenyomatunkat, aki nem akarja.
Ráadásul éppen készülnek aláírni az új WHO szerződést én nem voltam rest utánanézni mit jelent, mik a változások az eredetihez képest, mondhatom hogy rémisztő. Megszüntet minden emberi jogot. Csak szólok. Ha pedig a kormány aláírja (és úgy néz ki megteszi), akkor az ujjlenyomatainkat köteles lesz nekik kiadni. És mielőtt elkezdene valaki itt összeesküvés elméletezni, kérdezzen meg egy kínait mennyire szereti, hogy az államnak nem tetsző gondolatai miatt, nem hagyhatja el a lakása 2 km-es körzetét, nem vehet egészséges élelmiszert, íriszlenyomattal vehetne vonatjegyet, de azt se teheti, mert a "társadalmi kreditje" alacsony. Vagy megkérdezhetné azokat a brazilokat, angolokat, akiket azért zártak táborokba, mert nem oltattak. De persze a sok gügye erről se tud és nem is néz utána. Én meg igen.
Szóval ezért nem adok ujjlenyomatot.
És akkor hogy lesz személyi igazolványod? Vagy hogy tudsz élni személyi igazolvány nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!