Tudtátok hogy az Mt módosítása miatt immáron NULLA nap szabival rendelkezhet a munkavállaló? 7 nappa rendelkezhet-ez már a múlt! Már EGGYEL SEM! Tudtátok?
Ja ugyanugy. Nem forditva.
Errol már korábban is cikkeztek hogy durva amit akarnak. Nem értem miert kellett ezt bevezetni
Ahol annyira fontos, ott úgyis elírják a szabit, ha (a termelés, vagy az elvégzendő, elvégeztetendő munka szempontjából) túl sok van a munkavállalónak.
Azt meg a legtöbb helyen nem szeretik, ha a munkavállaló inkább dolgozik, gürizik, teper, hajt, nyalizik, és inkább nem veszi ki, hanem kifizetteti.
Hihetetlenül jó döntés volt 5 éve lelépni ebből az országból.
Gyárban dolgozok, élhető fizetést lapok és 33 évesen van 30 nap szabadságom amit oda írok ahova akarok és 99%, hogy meg is kapom.
Aki fontolgatja már egy ideje a költözés azt csak biztatni tudom.
Nem fogja megbánni.
Gyárban dolgozok, élhető fizetést lapok és 33 évesen van 30 nap szabadságom amit oda írok ahova akarok és 99%, hogy meg is kapom."
Irodában dolgozom, élhető fizetést kappok és XX évesen van 30 nap szabadságom amit oda írok ahova akarok és 100%, hogy meg is kapom.
"Aki fontolgatja már egy ideje a költözés azt csak biztatni tudom.
Nem fogja megbánni."
Mi 5 éve költöztünk. NY-ról Magyarországra. Valóban nem bántuk meg. Nyugaton ketten futottunk a pénz után, itt Mo.-on egy fizetésből is jól élünk. Nyugaton ez nem kivitelezhető, hogy csak egy fél dolgozzon.
#9 persze, mert Magyarország pont arról híres, hogy egy fizetésből 2 fő kényelmesen megél.
Ha pedig ez mégis igaz, akkor kívánom tartson örökké.
A valóságban viszont nem ez a gyakoribb felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!