Az antifa terroristái is számíthatnak majd olyan szigorú elbírálásra, mint a szélsőjobbos Budaházy vagy a szélsőbalosokkal inkább elnézők a balliberális bírók?
Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 17:29
21/25 anonim válasza:
#19: 9-es vagyok. Az egyik elkövető Dobos Krisztina. Kiderült róla, hogy többek között a Partizánnál és végez aktivista munkát. Gulyás Mártonnak dolgozik.
22/25 anonim válasza:
kösz, ezt nem tudtam. hát jó kérdés.
bár szerintem ezt az egész antifa-érdést is eltúlozva vagy legalábbis más színben feltüntetve adják elő nekünk.
23/25 anonim válasza:
ma 18:46
Aham. Tehát ha az anyád volt osztálytársnője pénzért lefeküdt egy pasival, akkor a te anyád is ha jól sejtem a következetességed alapján, egy ku-rva.
24/25 anonim válasza:
#23: Tipikus egybites ballib gondolatmenet. Tudod, ebben a helyzetben nem egy osztályról van szó, hanem egy politikai közösségről. Te most azt akarod beadni, hogy egy politikai vezetőnek nincs köze egy politikai bűncselekményhez, amit az ő politikai embere követett el. Teljesen hiteles...ja nem :D
25/25 anonim válasza:
Pardon, az már egész más... ;)
Akkor Orbánnak már tízezerszer le kellett volna mondania - az egész fidesz-maffiával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!