Az antifa terroristái is számíthatnak majd olyan szigorú elbírálásra, mint a szélsőjobbos Budaházy vagy a szélsőbalosokkal inkább elnézők a balliberális bírók?
Mesélj mi derült ki róluk?:)
Megsúgom az derült ki, hogy annak a nőnek sem volt köze hozzá aki Jámborék köréhez tartozik és nagy dirrel durral lecsukták.
Persze azóta azabadon engedték mert ott sem volt.:)
Ostoba.
Okoska, tényleg nulla jogi ismereted van, de segítek.
Tudod, van a rendőrség, ami pl. nyomoz, van az ügyészség, ami vádat emel, van az ügyvéd, aki a vádlottat védi, és van a bíró, aki ítél. (Ez így első körben.)
A bíró nem ítélheti el olyasmiért, amiért nem emelt vádat az ügyész, akármennyire akarná, még akkor sem.
Amúgy milyen alapon lehetne őket terrorcselekmény alapján vádolni?
Játszd el, hogy te vagy az ügyész, hogyan támasztod alá? Idézd a bekezdést, ami megvalósult, és bizonyítsd hogy megvalósult, ne csak úgy hogy "szélsőbal", meg "bezzeg", hanem milyen konkrét cselekmény történt.
A nemzetközi gyakorlatból indultam ki, de a magyar jogrendszer tényleg máshogy kezeli a terrorizmust. Szerintem a 2008-as romagyilkosságok elkövetői is terroristák voltak, de lehet ott sem merült fel ilyen vád.
Viszont a gyűlöletbűncselekmény felmerülhet az ilyen esetekben.
Azért itt néhány verés volt, nem gyilkosság - ha jól tudom. Nagyon nem ugyanaz. Persze tudom, biztos azért, mert balibek a bírók.
Amúgy szerintem a "nemzetközi gyakorlat" alapján sem lenne ez terrorizmus. De lehet cáfolni tényekkel! Esetleg idézd valami hiteles forrásból, hogy a "nemzetközi gyakorlat" más. Egyáltalán mi az a "nemzetközi gyakorlat"?!
De örülök, hogy beláttad, hogy ebben az esetben te voltál a hülye.
Nem vagy olyan okos mint, hiszed. Nincs okod hülyézni másokat.
A terrorizmus lényege a politikai cél elérése erőszakkal, megfélemlítéssel, nem önmagában az eszköz határozza meg, ilyen szempontból nincs különbség a puszta ököllel megverés, botozás, késelés, lúgozás vagy egy lőfegyverhasználat között.
Sőt olyan terrorcsoportok is vannak, akik nem bántanak senkit, nem okoznak semmilyen testi sérülést. Akár egy távközlési kábel elvágása, villanyoszlop ledöntése, gázvezeték felrobbantása, hajó elsüllyesztése vagy egy üres zsinagóga/mecset felrobbantása, belelövés is lehet terrorizmus.
nálunk nagyon is jobbosok a bíróságok. az elmélet egy más dolog.
de vannak ügyek, ahol meg van kötve a kezük és megkapják a parancsot, hiába gondolják másképp. leginkább politikai érintettségű ügyekben, másodlagosan egyéb érdekek miatt.
Budaházy is ilyen és az antifák ügye is ilyen lesz. szóval ez a köz számára soha nem fog kiderülni igazából.
9- mi van Gulyás Mártonnal? ezt eddig nem hallottam, de elég vadnak tűnik.
15 - a romagyilkosságokról mi derült ki? szerintem semmi olyan, ami valós. csak az, amit akartak, hogy kiderüljön. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!