Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha tudomásom van arról, hogy...

Ha tudomásom van arról, hogy egy megyei szemész főorvos kamionsofőröknek 200.000 forintért úgy ad jogosítványhoz engedényt, hogy az illető alkalmatlan a vezetésre, azt hol tudom névtelenül jelenteni?

Figyelt kérdés
Sajnos az illető főorvos sok kapcsolattal rendelkezik és eddig mindent megúszott. A műtétekért előre megmondja a betegnek, hogy mennyit vár el és folyamatosan fogad el komoly összegeket igazolásokért sofőröktől, akiknek más orvosok nem adnak igazolást, mert látásproblémájuk miatt alkalmatlanok a vezetésre. (Most abba bele se gondoljunk, hogy ezek az emberek vezetnek és minden nap veszélyeztetik mindannyiunk életét.) Sajnos a nevemet felvállalva nem merek bejelentést tenni, mert nagyon messze elér a keze és akkor soha többet nem dolgozhatnék sem én sem a családom a szakmában. (Én nem orvos vagyok, de a munkámból adódóan tudomásom van ezekről az esetekről.) Ezért kérdezném, hogy van-e valami olyan felület, ahol az ilyen eseteket be lehet jelenteni és a hatóság kimegy, megpróbálja megvesztegetni az illetőt és ha elfogadja, akkor megteszi a szükséges intézkedéseket?

2023. márc. 3. 07:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Királyod kormányánál lehet jelentkezni.

Csukjatok le minden orvost, tanárt ir magja se maradjon a szociális szférának ebben az országban!

Hajrá

2023. márc. 3. 07:51
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Én összeszedném a lehető legtöbb bizonyítékot és egy eldobható e-mail címről, titkosított IP címmel elküldeném a hatóságoknak.

Így te is megtapasztalhatod majd, hogy a valóban fontos kérdések mennyire nem érdekelnek senkit ebben az országban. Nem fog történni semmi. :(

2023. márc. 3. 07:51
 3/13 A kérdező kommentje:
#1: Látom nem érted a lényeget. De majd ha ezek közül a kamionsofőrök közül a te gyerekedet vagy párodat fogja megölni az egyik egy közlekedési balesetben, ahol a hatóság nem vizsgálja azt, hogy az illető tényleg alkalmas volt-e a vezetésre, akkor majd gyanítom, hogy másként fogsz gondolkodni.
2023. márc. 3. 07:59
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
Ilyen árak mellett nincs gyerekem én meg nem közlekedek, mert a korhában elkapott fertőzés miatt járóképtelen vagyok.
2023. márc. 3. 08:01
 5/13 A kérdező kommentje:
#4: Szóval ha neked szar, akkor legyen másnak is az. Tipikus szép magyar hozzáállás, gratulálok.
2023. márc. 3. 08:08
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Magyar vagyok, mégis mit vársz tőlem? Megértőbb legyek másokkal? Ugyanmár.
2023. márc. 3. 08:12
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Tetteneres kell, vagy videó vagy hangfelvétel az esetről. Anélkül értelmetlen.
2023. márc. 3. 08:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
:D
2023. márc. 3. 08:48
 9/13 anonim ***** válasza:
24%
Tehát akkor a pedó tanárok után a korrupt orvos lesz az új topic?
2023. márc. 3. 08:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Feljelentést tehetsz kérdező. (azt egyébként bárki tehet)

De ha egyik kamionsoför sem fog tanúskodni melletted - és nem fognak - akkor semmi nem lesz belőle.

Ugyanis bizonyítani semmit nem tudsz.

2023. márc. 3. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!