A bíroság önvédelemre hivatkozva felmenti a Deák téri történtek kapcsán K,Zsolt-t akinek a barátnőjére csoportosan rámadtak a cigányok?
2023. febr. 27. 22:18
31/35 anonim válasza:
30: Én EU-ellenes vagyok, de a magyar kormány hazudik amikor az EU-ra hivatkozva állítja hogy nem lehet lőfegyvere és önvédelmi joga a civileknek. Csehország, Szlovénia, Szlovákia, mind EU tagállamok, de náluk lehet...
32/35 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ezen országokban is engedélyköteles, a lőfegyver tartása.
33/35 anonim válasza:
Engedélyköteles, de jóval könnyebb megszerezni az engedélyt.
Illetve Magyarországon önvédelmi engedélyt pedig nem adnak ki csak katonai felsővezetőknek, bíróknak, ügyészeknek, (meg Zámbó Jimmy-nek). Viselési engedély dettó.
34/35 anonim válasza:
Remélem felmentik ! Volt elég lélekjelenléte, hogy megvédte a barátnőjét és szembeszállt a drogos, alkesz hulladék cigányok ellen. Így kell ezekkel a szarokkal bánni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!