Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bíroság önvédelemre hivatkoz...

A bíroság önvédelemre hivatkozva felmenti a Deák téri történtek kapcsán K,Zsolt-t akinek a barátnőjére csoportosan rámadtak a cigányok?

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 27. 22:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, ha rádtámad egy cigányhorda, és megvéded magad, elítélnek, mert önbíráskodás. Ha nem véded meg magad, agyonvernek. Tehát nincs lehetőséget, te mindenképpen szívsz, mert magyar vagy. Egy magyarellenes társadalomban élünk.
2023. febr. 28. 13:24
 12/35 anonim ***** válasza:
18%
Nem voltam ott, nem is nagyon érdekel, de tarkón szúrták a halottat, az meg még mindig csak úgy megy, ha valaki háttal ál a késelőnek, de nem tudom, rég tanultam biológiát…
2023. febr. 28. 22:05
 13/35 A kérdező kommentje:
#halántékon szúrták
2023. febr. 28. 23:20
 14/35 anonim ***** válasza:
24%
A legtöbb hírportál szerint tarkón szúrták, esetleg nyakon, halántékot sehol nem írtak
2023. febr. 28. 23:46
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

14/14 : Dehogynem írtak halántékot.

"Nem tett vallomást a férfi, aki halántékon szúrt egy embert" - Index

"Élet-halál közt van az Erzsébet téren halántékon szúrt 18 éves" - Szeretlekmagyarország

"Belehalt sérüléseibe az a 18 éves fiatalember, akit vasárnap hajnalban szúrtak halántékon." - Infostart

" A fővárosi nyomozók Kőbányán fogták el azt a 18 éves fiút, aki a megalapozott gyanú szerint halántékon szúrt egy másik fiút" - 24ponthu

De ezt írta az Origo, a HVG, a Hirado, a Life, a policeponthu, stb.

Tarkót sehol nem láttam, csak néhány kommentben állítottak olyat. Nyakonszúrást tegnap említett egy portál, ami azért furcsa mert előtte az összes halántékot írt, beleértve a rendőrséget is.

2023. márc. 1. 03:14
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha engem megtámadnak éjszaka és halálfélelmemben,az életemet védve a kulcsommal nyakon szúrom,de nem ott szeretném,csak ilyenkor az ember hirtelen cselekszik és gyorsan,akkor még engem fognak elővenni vagy mi? Tegyük fel nála nem volt kulcs...,majd az jön le,hogy minek volt nálam a kulcsom vagy mi?? Értem én,hogy a kés minek volt nála.(gondolom ha nem lett volna már nem is élnének,de arról most nem lenne hír) Amúgy olvasgattam én sok mindent az interneten erről,igazából felháborító. Sajnálom persze,hogy meghalt egy ember,nem így kellett volna lennie,részvétem is nekik,mert ez borzasztó komolyan. Viszont köztük nőttem szinte fel(olyan városban,ahol rengetegen vannak,lépten nyomon belekötöttek az emberbe,megverték a másikat,a falhoz verték a suliba a fejét,stb.,random és ok nélkül,mindenki kikerülte őket,félt tőlük és okkal,de! tisztelet a kivételnek,van köztük nagyon sok becsületes,normális ember is),emiatt el nem tudom képzelni azt a szituációt,hogy a srác odament keménykedni a 4 roma srác ellen,majd direkt nyakon szúrta. Az senkiben fel se merül,hogy az életét védte amúgy?Én is tévedhetek amúgy. Meg még semmit nem is tudni az egészről,de az fb. kb ítélőtábla lett és mindenki el is döntötte magában,hogy itt ő egy hidegvérű gyilkos,és előre eltervelte és emellé olyan ocsmányságokat írnak,hogy komolyan csak nézek és nem hiszem el,hogy ilyen társadalomban élek... hatalmas csalódás,sajnos.
2023. márc. 1. 08:44
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hát a legtöbb hírportál olyanokat ír, hogy "egy lány miatt vesztek össze" miközben egyértelműen leírják a cigányok is, hogy ők kötöttek bele idegen párba.

Azt is írják hogy "két társaság" de érdekes módon csak a késelő és barátnője van említve mindenhol.

Vagy írnak olyat hogy a késelő volt a társaság vezéralakja. Amivel nagyjából úgy állítod be a dolgokat mintha valami náci banda feje lenne. Közben még ketten voltak egy lánnyal.

A cigányokról is azt írják hogy csak szórakozni szerettek volna. Ami igaz is hiszen mint tudjuk számukra a csoportos garázdaság bűntette puszta szórakozás.

Alapból egyik helyen azt írják össze szólalkoztak. Másik helyen azt hogy verekedtek is. Nem mindegy.

2023. márc. 1. 09:12
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvencem azok akik azzal jönnek hogy mindenki haljon meg aki beszól valakinek.

Aztán ismerjük a cigányok ártatlan beszólásait. Általában nem a "szép a barátnőd szeme" mondatok hangzanak el, hanem a "megöllek magyar kutya aztán megb_szom a nődet" kifejezések.

És akkor már ott vagyunk, hogy minimum garázdaság ami bűncselekmény. Az külön vicces, hogy faji alapon támad, de persze őket nem ítélik el rasszizmus miatt.

Vagy csak szimplán ha körbe áll 4 cigány, és az életem a tét, akkor szerény véleményem szerint is az a megoldás, ha minél gyorsabban iktatja ki az ember a veszélyt.

Mert szép, hogy ököllel védd magad ami felér egy öngyilkossággal.

2023. márc. 1. 09:21
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ami még eszembe jut ilyenkor az Olaszliszkai gyilkosság meg a Cozmás ügy. :( Ott érdekes nem írták az online térben,hogy "miért kell egyből késsel támadni". Ott jól tette kb. Mélyen elszomorító,hogy a késelő családját is így szidja a család,mintha ők aztán tehettek volna bármit is,a fenti esetekben sem ment a bosszúhadjárat,szerintem.
2023. márc. 1. 09:36
 20/35 Thunderfairy ***** válasza:
26%
Itt a példa hogy miért ne használj kést önvédelemre. Lefogadom hogy ha gázspré let volna akkor el is fogadták volna a biróságon önvédelemnek. Önvédelemre gázspré esetleg gázpisztoly. ENNYI.
2023. márc. 1. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!