Mit szóltok, hogy a pedo tanár - tini fiúja miatt, változhat a törvény?
Mármint a 14. beleegyezésit feljebb akarják vinni.
Az EU. norma szerint 13. - 18. ez a kor.
Szóval simán lehet, hogy 16 vagy a párod 19, és megy a börikébe a pedo.
Hogy változik - e a törvény, az engem hidegen hagy.
Annak örülök, hogy a sok ótvar, az életben sikertelen, semmihez nem értő proli, aki szentül meg volt győződve róla, hogy a 18 év feletti és alatti szexuális kapcsolata büntetőjogi kategória, rájött, hogy ez nem így van.
32.
Olvasd a válaszokat a kérdésnél, amit a kérdezője ez előtt az ügy előtt írt ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1212..
Majd mindenki azt mondja, hogy ez így jó, a 14.
#33 pontosan ezt mondom én is. Hogy a nagy felháborodás most persze van, de amúgy nem gondolják alacsonynak a 14 éves határt. Ez csak hiszti. Az egyetlen kivetni való dolog, az a tanár-diák viszony, nem a meleg viszony, és nem a korkülönbség. Ez mind szerintük.
Én ellenzem a nagykorú-kiskorú kapcsolatot, pláne ekkora korkülönbséggel, de akik hisztiznek, azok pont hogy nem. A linkelt válasz az ékes példa rá.
#35 Igen, ugyanúgy rosszallható az is, ha valaki félredug. Meg az is, ha valaki húst fogyaszt. Vagy ha nem hajtja le a WC-ülőkét.
Az erkölcs nem egységes - ott kezdődik a baj, amikor az ótvar prolik a maguk nézeteit általánosan elfogadottként hirdetik, és megvetnek mindenki mást, aki nem ért velük egyet, vagy csak egy fokkal árnyaltabban gondolkodik, mint ezek a papucsállatkák. Pontosan ennek vagyunk tanúi jelen ügyben is.
37.
Kamasz lány, ha elbír 2 vödör vizet, akkor már érett. És tudja mit akar.
De a sok divat-meleg korában, egy 15 éves srác, honnan tudná, hogy fingóba akarja rakatni magát?
És más, egészséges a diák - tanárnő kombó. Az természetes egy egészséges hetero fiútól!!!
39. Nem kettős mérce!
2 fickó, pisztollyal az övén sétál az utcán. Az egyik rendőr, a másik bérgyilkos. Mind a 2 férfi, fegyverrel. De nem 1 szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!