Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire para 18 évesként elhívni randira egy 14 éves lányt?
Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem a 18-at és nem tudom van-e erre valami törvény, hogy (jogilag)felnőttként mennyire lehet fiatalabbaknál "próbálkozni"2019. okt. 15. 20:08
1/9 anonim válasza:
Sajnos jogilag rendben van. De nem igazán való.
2/9 anonim válasza:
Társadalmilag kicsit paráztatós, de szvsz van gázabb dolog is bőven, beleférhet.
3/9 anonim válasza:
Ha a kezeden bilincs van úgy nehéz randizni, aztán majd rájössz, ha neked is lesz egy 14 éves lányod ;)
4/9 anonim válasza:
Nem lesz a kezeden bilincs. Jogilag nem büntethető.
5/9 anonim válasza:
Jogilag oké, azt meg, hogy morálisan helyes-e, szerintem mindenki döntse el magában.
6/9 anonim válasza:
Jogilag oké, morálisan szerintem nem.
7/9 Zsombi55 válasza:
Jogilag nem bűn.
Egyébként pedig amíg ő tisztában van a szükséges dolgokkal és úgy is beleegyezik tiszta önszántából .. s nem történik baja vagy lesz terhes mielőtt jogilag megengedett, addig senki másnak semmi köze ahhoz, hogy mit csináltok. Főleg ha nem kapnak rajta. Csak ne dicsekedjetek senkinek mert a "jó akarók" mindíg "jobbban tudják, hogy kinek mi a jó vagy rossz.
8/9 anonim válasza:
Teljesen normális, annyi ilyen ismerősöm van és nagyon jól kijönnek egymással. Két gimnazista korú fiatal , miért lenne ez helytelen?
Az viszont már más kérdés, hogy bizonyos dolgokban fontos, hogy tiszteletben tartsd, hogy ő még kevésbé tapasztalt vagy egyáltalán nem tapasztalt. Nem szabad semmit siettetni.
Sok sikert! :)
17 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!