Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem para ha a buszon leülök egy srác mellé akit a suliból látásból ismerek?
Szóval van egy fiú barátom akivel elég jóban vagyok, és elég sokat beszélünk és néha amikor összefutunk a folyosón akkor ott van vele a haverja is aki nekem egy picit bejön és szeretném jobban megismerni. Eddig csak pár szót váltottunk egymással.
Na és az a helyzet hogy elköltöztünk így egy másik busszal kell járnom jövőhéttől (suliból haza). Ez a srác is azzal a busszal jár és arra gondoltam hogy leülnék mellé a buszon vagy odamennék hozzá a buszmegállóban beszélgetni. Ez nem lenne para? Amúgy idősebb is vagyok a fiúnál nem tudom ez mennyire befolyásoló.
17/l
Fiú szemszögből: én nagyon örültem, amikor egy lány mellém ült a buszon, akkor is, ha rengeteg szabad hely volt. Kicsit megilletődtem azért, szóval lehet a kérdésben szereplő is meg fog...
De ha neki is tetszel, akkor baj nem lehet...
Ha rövid a buszút, akkor utána nyugodtan írj rá Messengeren, vagy akármi máson.
A korkülönbség ha csak 1-2 év, akkor nem befolyásol semmit, talán 3 sem.
Sok sikert :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!