Mit szóltok, hogy a pedo tanár - tini fiúja miatt, változhat a törvény?
Mármint a 14. beleegyezésit feljebb akarják vinni.
Az EU. norma szerint 13. - 18. ez a kor.
Szóval simán lehet, hogy 16 vagy a párod 19, és megy a börikébe a pedo.
7
Az ilyen pedofil ez nem meleg is?
Mert ha egy kislány lett volna, akkor okés, pedofil.
De ha azonos nemű, akkor mellette meg nem lesz u, vagy meleg ?
Ebben a történetben az a gáz, hogy:
- a tanárnak joga van 14. életévét betöltött személlyel akár szexuális kapcsolatra is lépnie (nemtől függetlenül), ha a személy nem áll a nevelése alatt.
- ugyanakkor, egy ilyen tanár, aki mondjuk egy középiskolában tanít, jó eséllyel nézi potenciális partnernek a tanítványait, ami ugyan jogilag már szankcionálható, de mégis, ki járatná egy ilyen iskolába a gyermekét?
15.-nél a pont.
Bár...SZERINTEM, mivel anno nekem is volt ilyen élményem 17 évesen, a 18 alatti FIÚ és a nyilván 18 feletti tanárNŐ esetében, ÉN nem szankcionálnék.
Sőt! Bayer Zsolt (FideSS) is ezt mondta anno egy televíziós műsorban. Mert az lássuk be, egészséges dolog.
Forrás? Csak mert szerintem ez egy kamukérdés.
Amúgy én azt támogatom, hogy a kiskoruaknál módosítsák a beleegyezési korhatárt, de úgy, hogy minél idősebb a kiskorú, annál nagyobb korkülönbség engdélyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!