Ha elítéltek kábítószer birtoklásért csekély mennyiség felső határát meghaladó mennyiséggel élhetek a jövőben eltereléssel?
Az elterelés feltételei tudom elég világosak ha valaki nem haladja meg a csekély mennyiség felső határát és az elmúlt két évben nem volt elterelőn és nem ítélték el kábítószer birtoklással. A kérdésem az, hogy amennyiben az elmúlt 2 év jogi szempontból tiszta és a csekély mennyiségen belül van valaki számít, hogy a korábbi ítéletnél milyen büntetést kapott az illető vagy mennyi kábítószer volt nála?
Elsősorban a büntetjőjoggal kapcsolatos válaszok érdekelnek de szívesen fogadok mindenféle rágalmazást, ócsárolást, drogos köcsög és társai megnyilvánulásokat, mindenki adja ki amit ki kell.
Ha elvégzed az elterelést akkor megszűnik az ügy (tehát semmi büntetés nem lesz).
A dátumot érdemes felírni amikor elkaptak (ügyed lett) ugyanis onnantól 2 év. Ha onnan eltelik a 2 év akk újra mehetsz elterelőre.
Én már 3x végigcsináltam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!