Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezzel komolyan rémhírterjeszté...

Ezzel komolyan rémhírterjesztést követtem el?

Figyelt kérdés

Még karácsony előtt kiírtam a legnagyobb helyi facebook csoportban, hogy "A városban nem kapható cukor és 2.8-as tej, köszönjétek meg a kormányotoknak". Mert tényleg nem kaptam, anyám meg engem b***gatott, hogy vegyek neki.

Tegnap hallgattak ki (egyelőre) tanúként, de várható hogy meg leszek gyanúsítva. Kikérdeztek, mire alapoztam az állításomat. Részletesen elmondtam, hogy 6 különböző üzletben jártam. És a többi vásárlóval is beszélgettem, és mesélték hogy ők sem kaptak sehol.

Most ez komolyan már rémhírterjesztés, és komolyan valakinek ez okoz orgazmust, hogy feljelentett a poszt miatt?

2023. jan. 24. 09:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nevetséges. Erre van kapacitás. És csodálkozunk, hogy az EU szerint probléma van a jogállamisággal...
2023. jan. 31. 08:12
 22/25 anonim ***** válasza:
Egyébként a NAV-nál is a vészhelyzetre hivatkozva kell minden hülyeség miatt eljárást indítani :D Pl eddig leszarták, ha "azt mesélik, hogy a szomszéd Pistike feketén javít gépeket" bejelentést kaptak, de most azt is ki kell vizsgálniuk. Vicc. Amúgy ha a kihallgatáson így elmondtál mindent részletesen, remélhetőleg ennyi volt az ügy. Nekik is ciki ez már.
2023. jan. 31. 08:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Valaki jelentsen fel! Rémhírt fogok terjeszteni itt ezen a sokak által látogatott oldalon:

Rémhír! Adjátok tovább!

2023. jan. 31. 09:00
 24/25 anonim ***** válasza:

Még egy:

Tegnap a Dabasi járásban a kiserdö mellett rémet láttak. A szemtanú nagyon megrémült.

2023. jan. 31. 09:02
 25/25 anonim ***** válasza:
"Kossúth rádió, Budapest. Rémhíreket mondunk. A Rém Rendes család sztárja, Ed O'Neill tegnap a Rémségek Kicsiny Boltjában 10 karton rémtúrót vásárolt, majd felült egy rémszarvas hátára és elment megtekinteni a Rémbrant kiállítást." :D
2023. jan. 31. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!