Az nem rémhírterjesztés ha napi többszáz halottat vizionál a MOK?
MOK: ha nem cselekszik a kormány, hamarosan napi több ezer új fertőzött és több száz halott lehet
„A MOK közleménye szerint
a fentiek hiányában hamarosan a járvány tömeges fertőzésekkel járó szakaszával kell szembenéznünk, potenciálisan napi több ezer új fertőzéssel és akár több százas nagyságrendű halálozással. Ehhez az egészségügy túlterhelése és az egészségügyi dolgozók tömegeinek megbetegedése miatt, a megfelelő ellátás hiányában egyéb betegségben elhalálozók száma is hozzáadódik majd.“
Mert ha én ezt leírnám jönne is a rendőrautó értem mint rémhírterjesztőért.
"t ezt képzett szakemberek mondják"
Hát akkor meg annál rosszabb mert ha ezt szakemberek írják akkor meg tán úgy is lesz? Hát akkor annál rosszabb.....
Halálozási statisztikák:
Ha alulra görgetsz megnézheted az elhalálozások számának eltérését az előző évek átlagától.
Első 9 hónapban 3000-el csökkent 2019-hot képest.
Hogyan lehetett volna alacsonyabb számokat elérni?
Rémhírterjesztés-e?
Laikusként nem tudhatom.
Tavalyhoz képest csökkent az elhalálozások száma az első 9 húnapban, bízom benne marad a tendencia. Amennyiben marad, jövőre lecserélném a MOK teljes tagságát.
Ugye, ha hallgat rájuk a kormány és nem következik be akkor rémhírterjesztés.
Viszont ha nem hallgat rájuk és bekövetkezik akkor nem rémhír.
Hmm...
#6 Ezt a statisztikát már vmelyik agyament széljobber virustagadó oldalon már olvastam, a gond az szeptemberig kvázi nem is volt járvány magyarországon. Hivatalosan volt 4000 fertőzött meg 600 halott, hát azt statisztika nem fogja észrevenni. Majd az őszi adatok lesznek a lényegesek.
Az euromomo-n meg igen is látszik h többen haltak meg azokban az országokban ahol volt járvány és még Olasz vagy Spanyolban is a lakosság kis része fertőződött meg tehát még durvább is lehetne.
"Viszont ha nem hallgat rájuk"
Hát attól nem kell félniük hogy hallgat rájuk a kormány mert nem fog. az egyszer fix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!