Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy olyan ember ellen, akinek...

Egy olyan ember ellen, akinek már számos bírósági ügye volt, nagyobb esélyem van?

Figyelt kérdés

Pénz kölcsönkérés, papírozva, milliós összeg. Messenger beszélgetés is van, telefonbeszélgetés is. Most viszont egyre jobban azt látom, hogy nem tud nekem fizetni.

Ez az ember egy nagyon alvilági ember, rengeteg zűrös ügyből vakarták ki, jelenleg is 2 ügye zajlik jelenleg, sőt 2 emberről is tudok akit még pluszban átvert. Ha én most bemegyek feljelentést tenni, akkor józan paraszti ésszel gondolom elég komolyan fogják venni hiszen nem akárkiről van szó. Viszont a törvény szerint gondolom ennek nincs jelentősége?

2023. jan. 20. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elítélték bármelyik ügyben?

Ha igen, akkor az csak a büntetési tételt befolyásolhatja, de a konkrét ügyet úgy fogják vizsgálni, mint általában (tudod, ártstlanság vélelme).

Mondjuk ha annyira alvilági, nem biztos, hogy a rendőrségre kellene menni. Bár én azt sem egészen értem, hogy ilyen embereknek miért kölcsönzöl milliókat, de te tudod.

2023. jan. 20. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyedül is intézheted, sokan indulnak neki ügyvéd nélkül a dolgoknak. Aztán később rájönnek, hogy egy JÓ ügyvéddel mennyivel erősebben mennek neki az ügynek.
2023. jan. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!