Szerintetek az normális, hogy egy 14 éves lány sztriptízbárban táncol?
És mi van, ha valaki vendégként tácol? Bár bemenni se lenne szabad, de akkor nem dolgozik, tehát csak 1 törvény van megszegve.
De amúgy ha valaki nem ott dolgozik feketén, akkor ha saját akaratából ment be, akkor ő is bűnös.
DK-s, nem igazán értem ezt a cirkuszt, amit csináltál. Tájékozatlanságból valótlan dolgokat állítottál, ezt visszajelezték neked, és azóta csapkodsz, mint az elszabadult hajókötél.
Legálisan nem lehet 14 évesen dolgozni, és egy erotikus rendezvényre is tilos 18 év alatt belépni. Ezen kár vitatkozni, tévedtél, nem nagy ügy. A másik felét, hogy a rúdtánc egy sportág, már korábban is többen elismertük, ezen meg azért kár vitatkozni.
A többi félreértés meg annak tudható be, hogy nem egy, hanem min. 2, de inkább 3 emberrel vitatkozol.
33, tudod van az a vicc:
“ Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!”
Na, most látjuk ezt IRL
#33-nak:
Én meg azt nem értem hogy miért állnak le okoskodni olyan emberek mint te is, akik képtelenek egyszerre egy, vagy két dolognál többet észben tartani, és az alapján következtetést levonni!
Korábban már #22 még a paragrafust is ide citálta:
(3) * A gyámhatósághoz a foglalkoztatást megelőző legalább 15 nappal történő előzetes bejelentés alapján a jogszabályban meghatározott kulturális, művészeti, sport-, hirdetési tevékenység keretében a tizenhatodik életévét be nem töltött személy is foglalkoztatható.”
Tehát dolgozhat 16 alatt, alsó korhatár nincs.
A rúdtánc sporttevékenység, az akrobatikus sport-gimnasztikához tartozik, tehát a kivételek közé tartozik.
Egy szórakozóhely akár rendezhet egyházi rendezvényt is, nem tudom miért ragadt be nálad az erotikus rendezvény.
Tehát összegezve:
Egy 16 év alatti, alsó korhatárral nem korlátozott gyerek felléphet egy szórakozóhelyen mint rúdtáncos?
IGEN, BAXDMEG!
Aztaqrva ...
Ha a h'lyeség fájna, te ORDÍTANÁL!
A sok "gyöpösnek" akik lepontoztak:
A #37-es kommentemre miért van ekkora kussban mindegyikőtök?!
Sunyi banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!