Szerintetek az normális, hogy egy 14 éves lány sztriptízbárban táncol?
Tehát:
Ha a kiscsaj bejelentve dolgozik, márpedig ez erősen valószínű, akkor az szülői hozzájárulással történik.
Ha a kérdező elkezdi keverni a xart, akkor remélem hogy apuci jól pofán baxxa. Meg fogja érdemelni.
DK-s, semmiféle 13 éves nem dolgozott nálatok a pizzàzóban, sőt 15 év alatt nem elég a kivétel tevékenységekhez sem a szülő.
“ 34. § (1) Munkavállaló az a természetes személy, aki munkaszerződés alapján munkát végez.
(2) Munkavállaló az lehet, aki a tizenhatodik életévét betöltötte. Ettől eltérően munkavállaló lehet - az iskolai szünet alatt - az a tizenötödik életévét betöltött tanuló, aki nappali rendszerű képzés keretében tanulmányokat folytat.
(3) * A gyámhatósághoz a foglalkoztatást megelőző legalább 15 nappal történő előzetes bejelentés alapján a jogszabályban meghatározott kulturális, művészeti, sport-, hirdetési tevékenység keretében a tizenhatodik életévét be nem töltött személy is foglalkoztatható.”
Nincs az az isten, hogy épeszű tulaj szexmunkára 18 év alattit alkalmaz… fel se tudom itt most hírtelen sorolni, a btk hány pontját sértené meg ezzel, de nagyjából 5-25 évig terjedőt ér
"Annak idején a Pizza Hut-ban, nyári szünetben dolgozott nálunk felszolgálóként egy 13 éves ikerpár csaj. Nekem ne bizonygasd a h'lyeséget."
Azt is meséld el, amikor három bölcsödés fát vágott és szenet lapátolt nálatok.
"Nekem ne bizonygasd a h'lyeséget."
Ha vennéd a fáradságot, hogy utánaolvass a dolgoknak, mielőtt f.szságot beszélsz, nem bizonygatnék neked semmit.
Idézem: "A munkavállalás alsó korhatára 16 év. A legalább 15. életévét betöltött és teljes időben nappali iskolába járó fiatal iskolai szünetben munkát vállalhat."
Ha mondjuk negyvenes korosztály vagy, el tudom képzelni, hogy mondjuk a 90-es években legálisan dolgoztak nálatok 13 évesek, mert ez a szabályzás a kétezres évek elejére rémlik.
"Akkor ugyebár az összes gyerekszínésznek, és modellnek a szülei is bűncselekményt követnek el, igaz?"
Ez megint milyen baromság már bazmeg? Az, hogy egy gyerekmodell pózol a háundem aktuális prospektusában szezonális kötött pulcsiban, meg az, hogy egy 14 éves lány erotikus műsort lejtsen egy kocsmában, az neked ugyanaz? Ennyire még te sem lehetsz hülye...
"Tevékenységi körök vannak, és azokon belül ügyesen manőverezve a fekete is lehet fehér."
Gratulálok...
“ Ha mondjuk negyvenes korosztály vagy, el tudom képzelni, hogy mondjuk a 90-es években legálisan dolgoztak nálatok 13 évesek, mert ez a szabályzás a kétezres évek elejére rémlik.”
45 vagyok, mi se dolgozhattunk 13-14 évesen, az egy generációval előbb volt
#26-nak:
Ezt viszont eltaláltad. Mármint a korosztályomat. A fenti sztori '96-os.
Onnantól pedig minden vitát lezárhatunk, hogy az akrobatikus rúdtánc táncművészeti ág.
Bejelenti a szülő a gyámügynél, és máris jogszerű.
Tehetetlen banda.
Ismét #26-nak:
És amihez gratuláltál:
"Tevékenységi körök vannak, és azokon belül ügyesen manőverezve a fekete is lehet fehér."
#27-nek:
Akkor biztos csak álmodtam hogy kukoricát címerezek 6.-ban nyáron, és azt is, hogy 7. és 8. osztály között a szigetvári konzervgyárban szedem az üveges befőtteket a szalagról-dobozba, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!