Ravasz pedofilt hogy lehet feljelenteni?
Ráírogat lányomra, meg a kis barátnőire is, mind 14 évesek. Ránézésre ez egy 40-50 közötti pasi. Már próbáltam lelkére beszélni szépen, de nem ért a szóból, próbáltam ráparancsolni, de olyan kis naiv, hogy a pasi menő szövege valamiért hat rá.
Írtam a férfinak hogy fejezze be a gusztustalan nyomulást. Hagyja békén a lányokat. De ő csak azt írja hogy ő csak beszélget és hogy olvassam nyugodtan vissza amiket írt, úgysem találok semmit, még csak félreérthetőt sem. És tényleg nem. Nem kér, nem küld perver fotókat stb.
De érzem beleőrülök ebbe, hogy félek mit tervez és semmit sem tudok tenni, amíg valami rossz nem történik.
10.
Így szokott indulni a különböző erőszaktevők kimosdatása is.
"néhány állampolgár orvosi maszkban határozott hangon felszólítson egy személyt "
Így, hogy ezt teljesen elfogadják, sőt, még hazug módon magyarázni is próbálják.
"Amúgy meg: nem írt semmi rosszat, akkor csak te pattogsz a semmin. Mégis mivel akarsz a zsarukhoz futni? Nem tetszik akivel dumál a lányom, csukják le? Sőt mindenkit is, mert olyat fantáziálok róla, aminek semmi jele, és semmi bizonyíték rá?"
Volt már rá példa ezen a fórumon, hogy szóba került, hogy egy harminc éves pasi szexel egy 14 éves lánnyal. Voltak olyanok, akik szerint ez legális pedofília. Más szerint meg halálra kéne verni a pasit.
Tehát tulajdonképpen akkor is egy jogilag teljesen korrekt helyzet állt elő, mégis sokan azt akarják, hogy ilyenért verjék agyon a pasit.
Szóval máskor is előfordult már olyan, hogy egy jogilag korrekt dologért sokan kiakadtak.
Akkor abban az esetben meg miért kéne agyonverni a pasit? Mert valakinek nem tetszik, hogy 30 évesen 14 évessel feküdt le? Ráadásul a 14 éves mondjuk azt, akarta is.
A két szitu hasonló valamennyire, jogilag korrekt helyzet, de nem tetszik valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!