Bayer azt nyilatkozta egy harcostársa bevallotta neki, hogy pedofil. 20 éve tudja. Nem kellett volna feljelentenie?
Nem azt vallotta be, hogy pedofil, hanem azt, hogy meleg!
Ezért viszont 20 évvel ezelőtt sem büntettek meg senkit.
A pedofil-szál Thaiföldre vonatkozó szóbeszéd volt, ellenőrizhetetlen.
Azt mondta, hogy később azt is bevallotta, hogy pedofil.
Még ha nincs is bizonyíték legalább nyilvántartásba vehetik, na meg ha nekem a harcostársam azt mondja hogy pedofil ott és abban a pillanatban véget ér minden közös dolog. Nálam legalábbis ez nem fér bele. Soha többet szóba nem állnék vele, de le is köpném.
"Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton félve, rettegve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy ő homokos. 12 órára volt neki szüksége ahhoz, hogy ezt nekem be merje nekem vallani 20 évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől mi még barátok maradunk. Ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak."
Akkor csak rémüldözz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!