Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Bayer azt nyilatkozta egy...

Bayer azt nyilatkozta egy harcostársa bevallotta neki, hogy pedofil. 20 éve tudja. Nem kellett volna feljelentenie?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 12:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól, ha kiálloka főtérre és kijelentem, hogy pedofil vagyok nem fognak lecsukni.. Ha arról van tudomása, hogy bűncselekményt követett el, azt már jelentenie kellene.
2020. dec. 4. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert nem tudja bizonyítani. Másrészt pedig az embernek a családja ellen nem kötelező vallania
2020. dec. 4. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt vallotta be, hogy pedofil, hanem azt, hogy meleg!

Ezért viszont 20 évvel ezelőtt sem büntettek meg senkit.

A pedofil-szál Thaiföldre vonatkozó szóbeszéd volt, ellenőrizhetetlen.

2020. dec. 4. 12:38
 4/12 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy később azt is bevallotta, hogy pedofil.

Még ha nincs is bizonyíték legalább nyilvántartásba vehetik, na meg ha nekem a harcostársam azt mondja hogy pedofil ott és abban a pillanatban véget ér minden közös dolog. Nálam legalábbis ez nem fér bele. Soha többet szóba nem állnék vele, de le is köpném.

2020. dec. 4. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Először bizonyosodj meg, csak aztán terjeszd, mert ez rémhír!
2020. dec. 4. 12:42
 6/12 A kérdező kommentje:

"Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton félve, rettegve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy ő homokos. 12 órára volt neki szüksége ahhoz, hogy ezt nekem be merje nekem vallani 20 évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől mi még barátok maradunk. Ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak."

Akkor csak rémüldözz.

2020. dec. 4. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerinted Bayernak ki kellett volna utaznia Thaiföldre, hogy OTT jelentse fel a szómenését? Hiszen nem is volt ő a szemtanúja az aktusnak, ez viszont így csak szóbeszéd.
2020. dec. 4. 13:05
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 Kíváncsi vagyok mit szólnál ha a te gyerekeddel történne valami. Kiderülne, hogy aki tudott erről az meg jótékonyan hallgatott.
2020. dec. 4. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy segíteni kellene, én is ezt tenném szívem szerint, de JoGILAG így nincs alapja.
2020. dec. 4. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Emlekeztek meg az ordog ugyvedje ezirangu szosszenetere? A pedofil problema egyaltalan nem kamu es benne vannak a politikusaink ez a media falaz, legalabbis nem merik boncolgatni.
2020. dec. 4. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!