Egy pedofil írogat a lányomnak. Tudom a nevét, de csak ennyit tudok sajnos. Feljelenthetem?
Igen, feljelentheted, sőt, nem is ártana megtenni a lányod biztonsága érdekében. Bár gyaníthatóan "csak" egy fotelhuszár, nem árt óvatosnak lenni.
És amúgy se küldjön egy 11 évesnek "olyan" képeket, semmi dolga vele.
Ha tudod az IP-t, ők ki tudják kérni az internetszolgáltatótól, hogy adott időpontban az melyik gépre lett kiosztva. Ha tudod a nevet, az együtt már ütős kombó, és bizonyíték is van. (Ugye el van tárolva a levelezés?)
Be tudnál másolni egy két üzenetet? Kíváncsi vagyok hogy néz ki egy ilyen hulladék levelezése.
Amúgy menj a rendőrségre és ha nem muszáj ne hagyd a még csak 11éves lányodat közösségi oldalakon túl sok időt eltölteni.
Van bőven olyan dolog amit nem baj ha még nem tapasztal meg egyelőre a pedofilokon kívül is.
...és te karba tett kézzel szemléled??
Miért nem éltél azonnal, a technika adta számtalan tiltási lehetőséggel??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!