Hány éves koromig öltözködhetek színesen, fiatalosan? Sajnos már 30 vagyok.
Ha valaki nem a korához illően öltözködik, egyáltalán nem tűnik fiatalosnak -sokkal inkább olyannak aki nem tudja elfogadni a korát.
Szóval először is ezt tanuld meg; 30 év nem sok, hisz lehet, hogy ez életed harmada, fogad el a változást és a bánkódás helyett élvezd ki ennek a kornak a szépségeit. Hidd el jobban fogod érezni magadat! :)
Van egy könyv amit ajánlok; A francia nők nem ráncosodnak -nagyon ajánlom, hihetetlenül jó könyv.
Színesen bármeddig. Fiatalos alatt meg kérdés, hogy mit értünk. 40 fölött vagyok, de kb. 6-8 évet letagadhatok. Így viszonylag fiatalosan öltözködhetek, amit meg is teszek. Nincsenek kidobva a mellek és nincs bugyiig érő mini, de az tinikoromban sem volt. Van magassarkú, feszülős nadrág és most divatos műbőr kabát. Ha már Dukai Regina akkor egy ilyen ruhát kb. 10 cm hosszabb változatban simán felveszek -ma már csak szórakozóhelyre:
Igazából a bőröd állapotától és az alakodtól függ elsősorban, hogy mit vehetsz fel. Nem kell hirtelen ruhatárat cserélni, csak mert elérted a 35-öt vagy az akármennyit. Szerintem érezni fogod, ha van igazán jó barátnőd vagy párod, akkor az ő visszajelzéseik segíthetnek, ha bizonytalan vagy.
Ha nagyvárosban laksz akkor figyeld meg a többi nőt. Ki hány éves lehet, hogyan öltözik, nevetséges-e vagy vagány? Ha kisvárosban vagy akkor figyelj meg negyvenes éveikben járó bemondónőket, műsorvezetőket ugyanígy és majd rájössz, hogy akkor is van még élet, nem hogy 30 felett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!