Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mégis milyen alapon?

Mégis milyen alapon?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 4. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 olvastad az erről szóló rendőrségi jelentést?
2023. jan. 7. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Nyilván nem olvastál te se semmi hivatalosat hiába okoskodsz itt, vagy ha igen, akkor várom a cikket, ahol az eredeti, román nyelvű, hivatalos rendőrségi vagy ügyészségi közleményt hozzàk le, és nem érvényes hírportálos, meg BBC, egyéb cikkeket hozni. Nyilván semmi érdemlegeset nem olvástál te sem, csak okoskodni akarsz. Én smiket írtam, azok tények, amik alapelvnek számítanak, és részemről itt be is fejeztem ezt a témàt, a kérdést is törlöm a listából. Itt gyk-n a sok anonim felhasználó hajlamos magát olyan nagyra tartani, közben meg se a szövegértés, se az érdemi érvekkel ellátott válaszadás és az összetett mondatok megírása nem erősség. Ennyit erről.
2023. jan. 7. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja, a privát üzeneteket is nyugodtan mellőzheted, ez is szokás, ha valaki már kiszáll egy témából, akkor majd privátba megy a mocskolódás. Erre se vagyok vevő, minden üzenetet azonnal törlök, és tiltom aki írta.
2023. jan. 7. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 én nem, de olyan magabiztossággal tolod a baromságokat, de ezek szerint nincs forrásod 😂😂😂
2023. jan. 7. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!