Mégis milyen alapon van az ENSZ-ben vétójoga az USA-nak, Kínának, Oroszországnak, Franciaországnak és Nagy-Britanniának? Ez igazságtalan! "Minden állat egyenlő, de némely állatok egyenlőbbek a többinél?"
De amúgy hogy a franciák mire verik magukat?
Az osztrák gazdasąg szinte lehagya a franciát a német meg 6x kenterbe veri. A mąsodik vh-ban is őket sajnáltatta mindenki most is ahhoz képest az agresszor orszągok többet szenvedtek. Sorolom:
Drezda: Áh csak egy vąros mi?
Olasz ország: a háború elején szinte elverték.
Budapest az egyik az 5 legnagyobb kárt szenvedett városok közt 4. Helyen van hirosima az első nagaszaki a mąsodik drezda a harmadik budapest a negyedik
Romááá..... Ja az nem szokás szerint oldalt váltott
A szövetséges oldalon meg az oroszok szívták a legtöbbet lengyelország meg eltünk a térképről de azért szegény franciák...
Az az egyetlen indok amiért középhatalom lett hogy a marshall segélyből ő kapta a legnagyobb részt és szerencsés volt hogy amerika beszált a háborúba mert az angolok meg pont leszarták mi lessz a franciákkal amúgy is kb olyan békés volt a kettőjük egymąshoz való viszonya mint nekünk a románokkal ha nincs amerika egész európa szovjet "felszabadítás" alá kerül így én se értem hogy mi jogon kapta ezeket a jogokat. Végül is csak miattuk lett egyik napról a mąsikra több millió ember egy másik orsząg állampolgára és vesztette el egy ország a területe 80%-át mert erdély önmagába nagyobb mint Mo.
#7 Erdély önmagába nem nagyobb munt Magyarország. Romániához Erdélyt, a Bánátot és a Partiumot csatolták.
De nekem nem csak azzal van bajom, higy Franciaországnak van vétójoga, hanem eleve, hogy egyenlőbbek a többi országnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!