Csöveseket felbérelni bűncselekmény, hogy zaklassanak egy rosszakarót? Természetesen nem életveszélyes dolgokra gondolok, csak élhetetlenné tenni az adott személy életét. Van pár csöves ismerősöm akikkel nagy cimborák lettünk és olcsón melóznak.
Dehogy is rossz ötlet, csináld csak!
aztán majd te fogsz úgy viselkedni, mint a kisangyal, mikor idéznek a bíróságra! 🤣🤣🤣, hogy lehet valaki, ekkora életképtelen szerencsétlen! -oké, most töröltetni fogod a válaszom, mert nem tetszik, de a modi is ezt fogja gondolni, amit én...
"Múltkor három csöves spanom odakulázott és odahugyozótt egy rosszakaróm ajtaja alá. "
Ez többféle bűncselekményt is megvalósít egyben. :)
"14. § (1) Felbujtó az, aki mást bűncselekmény elkövetésére szándékosan rábír.
(...)
(3) A részesekre is a tettesekre megállapított büntetési tételt kell alkalmazni."
Szóval hiába csináltatod meg mással a piszkos munkát, ugyanannyit kapsz, mintha te csináltad volna.
Ez és múltkori kérdésed pedig már önmagában egy tök jó bizonyíték.
Azt hiszed az ismerősöd nem fordul(t) rendőrséghez? Kis naiv.
Szóval írd csak ki tovább a kérdéseid. Eddig "ügyes" vagy.
Na, csak jól gondoltam én, hogy valamilyen altesti/alpári vonatkozása lesz ennek a nemes bosszúnak!
(A 10-es vagyok a másik kérdéstől)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!