Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen hely a női fiatalkorúak...

Milyen hely a női fiatalkorúak börtöne? Túl lehet élni gyenge fizikumu lányként?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 árokpart ***** válasza:
14%
Jaj Édes Istenem! Nézzetek kevesebb Beverly Hills-i zsaruk filmet és hasonlót. Ez nem az USA ez Magyarország, magyar emberekkel, magyar szokásokkal. Kérdező egy kollégiumra hasonlít. Ugyanis fiatalkorúakról van szó, tehát része mindenképpen a gyermekvédelmi törvénynek is és sorolhatnám.
2022. dec. 4. 21:57
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Jujj 20-as, most eszembe jutott, hogy egyszer éjszakás után mentünk a Lidlbe, és leparkoltunk és ott álltak a roma közmunkás nők. Hát azok amit levágtak, hát az kriminális volt,kb az a pár perc elég volt belőlük, amit hallottam. És itt csak közmumkáról beszélünk, akkor a börtönben mi lehet.
2022. dec. 4. 22:04
 23/67 anonim ***** válasza:
97%

árokparti, te szörnyen naiv emberke vagy. A börtön, az börtön és nem kollégium. A kettő annyiban hasonlít, hogy mindkettőben vannak szobák meg ágyak. Aztán vége is.

A gyermekvédelmi törvény nem azokra a bűnelkövetőkre vonatkozik, akik a büntetésüket töltik, ráadásul, szabadságvesztés ideje alatt egy rakat jogát korlátozzák az elitélteknek.

Teljesen biztos, hogy ki fogják a lányt fosztani, az is biztos, hogy meg fogják verni, de ez semmi, túlélhető. A legnagyobb baj a lelki gyötrelem (behódolotatás, megalázás, csicskáztatás) lesz számára, amit a bent töltött napok alatt el kell majd viselnie és ez ellen nem fog tudni tenni semmit.

2022. dec. 4. 22:10
 24/67 árokpart ***** válasza:
24%
23-as Az, hogy valaki gyermek ileltve fiatalkorú a törvény szerint azt a jogerős bírósági döntés sem múlja felül. A gyermek és fiatalkorúság is szintén egy jogi státusz ugyanúgy mint a jogerős ítélet. A kettő mellérendelve van egymásnak. A fiatalkorúka börtönének is feladata a nevelés, mivel a legtöbben tankötelesek is ebben a korban.
2022. dec. 4. 22:22
 25/67 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy nézzük a pozitív oldalát (jó nyilván ez szörnyű, és tudom ha én lennék ilyen helyzetben, nem így beszélnék). De valamely szinten ez még jó is, ugyanis így hátha tanul a hibáiból, és ha kijön eszeágában se jut, hogy melyik a rossz út. És többet nem csinál ilyet, mert ha nem kapják el most, és ezt tovább csinálja, márpedig valószínű hogy tovább folytatta volna, akkor később nem egy évet kap, hanem mondjuk 8-9 évet, na azért az még durvább lenne.
2022. dec. 4. 22:23
 26/67 anonim ***** válasza:
93%

Tapasztalatból írok. Két évet töltöttem börtönben 2013-2015 között csalás miatt (férfiak, nők is vannak és ugyan ez felnőtt börtön) ahol ültem.

A zárkák 10 személyesek voltak, a női zárkák is, tele volt cigányokkal a női zárka. Egy fiatal fehér csinos nő is bekerült. Ő 1 fős zárkába került, nem véletlenül. Annyit tudtam meg, hogy nagyon jó anyagi helyzetű családból való volt, volt pénzük rendesen.

Én hamarabb szabadultam mint ez a nő és kint is nyilván híre volt, hogy egy fehér csinos gazdag nő is bent van a börtönbe. Többen is megerősítették, hogy a nő azért került 1 fős zárkába, mert el lett intézve a bv. intézettel. A bv. intézet nagyon jóban volt vele, vigyáztak rá és mindig kedvesek voltak vele. Külön hűtője volt, több mindene megvolt. Azért tették 1 fősbe, mert nyilván kicsinálták volna szegény magyar nőt a cigányok. Mindezekért sok pénzt tejelt a nő családja a börtönnek, hogy jó helye volt. A PÉNZ MINDENT VISZ.

27/67 árokpart ***** válasza:
19%
23-as Ha bántalmazás éri akkor szól a nevelőnek, felügyelőnek, tanárnak és ők majd megteszik a megfelelő lépéseket.
 28/67 anonim ***** válasza:
82%
árokpart, te menthetetlen vagy :D
2022. dec. 4. 22:26
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
23-as, az nem olyan hely, pl a nevelőintézetekben is mik mennek... Még se tesznek sokszor semmit.
2022. dec. 4. 22:26
 30/67 anonim ***** válasza:
*vagyis bocsi 27-es válaszónak írtam.
2022. dec. 4. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!