Milyen hely a női fiatalkorúak börtöne? Túl lehet élni gyenge fizikumu lányként?
árokparti, te szörnyen naiv emberke vagy. A börtön, az börtön és nem kollégium. A kettő annyiban hasonlít, hogy mindkettőben vannak szobák meg ágyak. Aztán vége is.
A gyermekvédelmi törvény nem azokra a bűnelkövetőkre vonatkozik, akik a büntetésüket töltik, ráadásul, szabadságvesztés ideje alatt egy rakat jogát korlátozzák az elitélteknek.
Teljesen biztos, hogy ki fogják a lányt fosztani, az is biztos, hogy meg fogják verni, de ez semmi, túlélhető. A legnagyobb baj a lelki gyötrelem (behódolotatás, megalázás, csicskáztatás) lesz számára, amit a bent töltött napok alatt el kell majd viselnie és ez ellen nem fog tudni tenni semmit.
Tapasztalatból írok. Két évet töltöttem börtönben 2013-2015 között csalás miatt (férfiak, nők is vannak és ugyan ez felnőtt börtön) ahol ültem.
A zárkák 10 személyesek voltak, a női zárkák is, tele volt cigányokkal a női zárka. Egy fiatal fehér csinos nő is bekerült. Ő 1 fős zárkába került, nem véletlenül. Annyit tudtam meg, hogy nagyon jó anyagi helyzetű családból való volt, volt pénzük rendesen.
Én hamarabb szabadultam mint ez a nő és kint is nyilván híre volt, hogy egy fehér csinos gazdag nő is bent van a börtönbe. Többen is megerősítették, hogy a nő azért került 1 fős zárkába, mert el lett intézve a bv. intézettel. A bv. intézet nagyon jóban volt vele, vigyáztak rá és mindig kedvesek voltak vele. Külön hűtője volt, több mindene megvolt. Azért tették 1 fősbe, mert nyilván kicsinálták volna szegény magyar nőt a cigányok. Mindezekért sok pénzt tejelt a nő családja a börtönnek, hogy jó helye volt. A PÉNZ MINDENT VISZ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!