Milyen hely a női fiatalkorúak börtöne? Túl lehet élni gyenge fizikumu lányként?
Drakula_VAGY_Ahmed-nak:
Csatlakozom #10-hez, és megtoldom "némi" sittes háttérrel. XD
És minek használna száraz kenyeret, ha ott a WC-pumpa vagy a WC-kefe?
Nem viccelek.
Kérdezőnek:
A barátnőd kishúga helyében én ezt kihagytam volna. Ha gyenge fizikumú, ...
És az elítélteket nem a bűncselekmények fajtája szerint csoportosítják, hanem a kapott ítélet súlyossága alapján. Amit bent jó magaviselettel le lehet osztályoztatni a nevelővel, tehát soha nem tudhatod hogy kivel fogsz ülni éppen.
Én fél évet ültem egy zárkában ezzel a Németh Istvánnal úgy, hogy én három évet kaptam lopásokért:
10-es, nem azt mondom hogy nincsen hanem hogy kevesebb.
Mert az erőszakolás nagyrésze élvezetből követnek el és a statisztikák szerint többnyire férfiak.
Amit te írtál a megalázás egyik formája és nem feltétlenül igy csinálják.
#14-nek:
Ezen az oldalon nem írhatom le neked részletesen, hogy miket művelnek vagy műveltetnek a nők, puszta élvezetből. A fantáziádra bízom.
És a bent lévők igen jelentős része kisebbségi, és prostituált.
Sajnos az elképzelhető legrosszabb helyre fog kerülni a kislány.
A nők sokkal durvábbak, impulzívabbak, agresszívabbak a férfiaknál. Ráadásul, a fiatalkorúak, az éretlenségükből és hormonális okoból kifolyólag szó szerint állatokként tudnak viselkedni, különösen egy börtönben, ahol be vannak zárva, ahol ingerszegény környezetben, érdemi időtöltési lehetőség nélkül vegetálnak, ahol a frusztráció mindennapos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!