Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kirakhatnak a lakásból?

Kirakhatnak a lakásból?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 éve béreljük ezt a lakást ahol lakunk, 3 gyerekkel.

A két nagyobb már kamasz, ők nem csinálnak semmit.

A "gond" a kicsivel van. Másfél éves és elég hangosan játszik. Persze nem labdázhat meg motorozhat a lakásban meg ilyenek, csak dobálja a flakonokat meg csapkodja az ajtót. Kezd már ezekről is leszokni, de nem tilthatok meg neki mindent.

Az alattunk lakó banya meg állandóan feljön, semennyire sem toleráns, pedig este már nem csinál ilyesmit csak napközben.

Már így is állandóan megpróbáltam a kedvére tenni, ezért nem fűtök klímával mert az őt nem hagyja aludni állítólag, nem kapcsolom be a szárítógépet csak legkésőbb délután, a lányok nagyon halkra veszik a tv-t hogy őfelségét ne zavarja bármilyen hang is. De a kicsit nem tudom lekötözni sem szíjjal elverni. Ma pont jó hangulatban talált, mert beteg a kicsi, egész délután ordított, este végre altatni akartam, erre a nő ráfeküdt a csengőre, mert egyetlen játékot el mert ejteni.... És mikor megkérdeztem, hogy azért élni lehet-e, akkor vérig sértődött és megfenyegetett hogy a szomszédaival majd elintézik hogy ki legyünk innen rakva.

Érdekes, hogy se a mellettünk lévőkkel, se felettünk lévőkkel nincs bajunk, csak vele.

A kérdésem, hogy ezt megteheti? Amúgy a lakást pontosan fizetjük, még előbb is mint a határidő, semmivel nem voltunk soha elmaradva.

2022. dec. 1. 00:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

Ugyanezen házaspár férfi tagja évek óta kb minden 2. nyáron több hónapig sk egyedül lakásfelújít, nonstop fúr-farag-csiszol-kalapál. Mikor pici volt a gyerek, újszülött, lementem ebéd után, hogy Józsi bácsi, megkérhetem, 1-2 órára elaltatnám a kisbabát, ha addig tudna szünetet tartani. Vissza se köszönt, azt mondta, menjek a jó kva anyámba és bevágta az ajtót.

Szóval visszafelé annyira nem igénylik már a csöndet.

2022. dec. 1. 09:52
 12/20 DK-s ***** válasza:

#11-nek:

Ne érts félre, nem téged akarlak bántani, de ez tipikus példája annak, amikor valaki meghátráló "típus".

Ha az első alkalommal elküldted volna az utca közepén, teljes hangerővel a szájbabaxott qrva édes anyjába, és megfenyegetted volna hogy a következő problémázásánál belelépsz a szájába és átszabod 42-esre, akkor visszavett volna a lendületből.

Ha nem, akkor én legalábbis úgy szájba küldtem volna valamelyiket, hogy onnantól kezdve rettegett volna.

Az igaz hogy kaptam volna érte, de hosszú távon megér ennyit a nyugalmam!

2022. dec. 1. 12:55
 13/20 DK-s ***** válasza:

Még hogy veri az ajtómat?

A második alkalommal a kinyitás pillanatában baxtam volna mellbe.

2022. dec. 1. 12:58
 14/20 DK-s ***** válasza:
78%

Ismét #11-nek:

Én diót törtem a földszinti lakásban délután, és egy vén qrva lecsámpázott a negyedikről hogy mit zajongok? Hozzáteszem, hogy a térkő alá amin törtem, még szivacsot is raktam! Egyébként pedig azonnal tudtam hogy az ajtó előtt hallgatózhatott, és kíváncsiskodott hogy mi ez a zaj?

Közöltem vele hogy csendháborítás este 10, és reggel 6 között. XD

Azóta sem láttam.

2022. dec. 1. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
10-11 vagyok: a kisbabával az ágyban egy emelettel feljebb valóban meghátráltam. Aztán később már nem, illetve a gyerek apja elég vérmes, pláne miután a hapsi anyukámat fizikailag bántotta... volt ordibálás, fenyegetés, erre ránk hívták a rendőröket... szóval ahogy írtam, elég csúnya vége lett. Anyukám azóta már nem él. REmélem, éjszakánként zörgeti a tányérokat a két vén sz*rnál...
2022. dec. 1. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Te jó nagy hülye vagy! Szard le a nyanyát és fűts rendesen, meg hagyd élni a gyerekeket!

Vegyél egy kamerát, mindent vegyél fel és zaklatásért tegyél feljelentést!

2022. dec. 1. 18:59
 17/20 DK-s ***** válasza:

#15-nek:

Nem volt elég vérmes, mert azzal hogy a fizikai bántalmazást megtorlatlanul hagyta, vérszemet kaptak, és még ti baxtatok rá úgy, hogy rájuk nézve semmi elrettentő nem történt!

Az ilyen agyatlan barmokkal szemben kizárólag az erőszak működik.

Amikor az édesanyádat fizikailag "bántalmazta", azonnal le kellett volna mennie, és szétbaxnia de nagyon durván annak a k'csögnek a fejét! Ha nem nyit ajtót, addig rúgni talppal teljes erőből az ajtót, amíg a zsaruk ki nem érnek!

Összefosták volna magukat a lakásban, és nem hinném hogy még egyszer kiprovokálták volna, hogy a párod még egyszer letesztelje az ajtó szakító-szilárdságát!

Terror, terror, és terror.

Ezek másból nem értenek.

2022. dec. 1. 19:22
 18/20 DK-s ***** válasza:

Kiértek volna a zsaruk, rám nyomták volna a bilincset és a vén k'csög biztos hogy nagy arccal jött volna ki.

Én meg megkérdeztem volna tőle, hogy azt hiszed életfogytig fognak bevinni?!

Pár óra múlva jövök. Na csá.

2022. dec. 1. 19:27
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld és így meg is nyugodtam.

Tényleg szándékosan nem csinálunk olyan tevékenységet ami nem lakásba való, pusztán élni szeretnénk.

Egyébként az előző bérlőkkel is volt baja, egy fiatal pár volt, ők meg buliztak. Az oké, de az ellen lehet tenni, a gyereket meg nem tudom a falhoz szögelni. Azt mondta, hogy utoljára akkor volt nyugta mikor üres volt ez a lakás. Hát persze, hogyne, azt elhiszem.

Mi jóban vagyunk a tulajjal, nagyon pontosan fizetünk, még hamarabb is mint a határidő meg csinálgatunk apróbb újításokat a lakásban önköltségre is, ezzel nincs baj. Még a mellettünk levő szomszédokkal is jóban vagyunk, pedig az egyiknek azért lenne oka problémázni mert éjjel nagyon gyakran üvölt a gyerek, mégis elnézik, mert tudják hogy gyerek és nekem se jó ez.

Kedves 10-es nálatok mi lett az ügyből? Ki kellett költözni a lakásból? Írtad, hogy rendőrségi ügy is lett belőle.

2022. dec. 4. 17:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Anyukám saját lakása volt, így nem merült fel költözés

Remélem nálatok is minden ok lesz

2022. dec. 4. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!