Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Besípolt az Aldis kapu mikor...

Besípolt az Aldis kapu mikor jöttem ki, de rám se bagózott senki, így kisétáltam. Lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Nyílván nem loptam, a blokkot eltettem.
febr. 11. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tehát abból, hogy nem loptál lehet-e bajod?

Nem, legalábbis felénk ezt az elfogadott viselkedési forma.

febr. 11. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is lszrnám, ha nem jött volna oda senki. A kamera felvételeken amúgy is minden látszik.
febr. 11. 19:04
 3/12 A kérdező kommentje:
De lehet jöttek volna, csak siettem, plusz a füles is be volt dugva.
febr. 11. 19:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Illetve ölben vittem ki a cuccokat, lehet azért?
febr. 11. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
Több száz kamera pásztáz a boltba, amely hónapokig tárolva van. Ha loptál ott a jó minőségű felvétel arról, tehát a rendőrség menni fog.
febr. 11. 19:32
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Inkább 5-7 napig tárolják, 50 ezer alatt meg nem igazán foglalkoznak vele, 50 ezer feletti összeg már bűncselekmény.

Kérdező meg ezt engedd el, folyamat sípolnak be ezek a kapuk, nincs nincs min parázni..

febr. 11. 19:39
 7/12 krwkco ***** válasza:
A hozzánk közeli Aldiban állandóan sípol a kapu. Én ilyenkor meg szoktam állni. De a pénztárosok nem is foglalkoznak vele, csak szólnak, hogy ne törődjek vele.
febr. 11. 20:12
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

"50 ezer alatt meg nem igazán foglalkoznak vele"

Múltkor egy dezodort loptak el itt a városba. Most büntetőper megy ellene. Foglalkoznak. És nem 5-7 napig tárolják.

febr. 11. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:

50 ezer alatt szabálysértés, ott pénzbírság van, bár a dezodoros tolvaj valószínű visszaeső.

A kamerafelvételek tárolására jogszabály van, mikor ebben dolgoztam nekünk 7 munkanapig lehetett tárolni, bár azóta lehet változott.

febr. 11. 20:51
 10/12 DK-s ***** válasza:
66%

Az ALDI-kban piszkos jók a biztonságiak, ezt tapasztalatból tudom. 🤣

Tudták hogy nem loptál, de még azt is, hogy miért jelzett mégis a gép.

febr. 11. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!