Most van ez a monitorozó kémszotver, amit megvett az állam Izraeltől. Ki vizsgálja azt, hogy nem-e alkotmányellenes a használata?
Nem nézem meg Puzsér videóját csak azért hogy válaszolhassak neked.
Annyit javaslok csak, hogy vedd figyelembe mielőtt a tartalmát elhiszed ennek a videónak, hogy ez egy olyan ember videója, aki nagy hangon adta elő hogy a repülőgépek másodpercenként ezer tonna kerozint égetnek el.
Szerintem előbb ellenőrizd le hogy amit mondanak az igaz-e egyáltalán vagy egy hasonló marhaság!
A pegasust?senki.
De ennél jóval komolyabb gondok is vannak. [link]
A videót nem azért linkeltem ,mert lényeges lenne a tartalma a kérdés szempontjából, csak hogy képben legyen az, aki nem tudja miről van szó.
Az egy dolog, hoyg egy állam vesz valamit, de hogy használja is, ahhoz az alaptörvénynek meg kéne felelnie, és egy másik országban fejlesztett szoftver esetében ez nem egyértelmű, és szerintem komoly szakmai munka ezt ellenőrizni. Ezt megtette valaki? Ki tudja kikényszeríteni, főleg ha titkos dolgokról van szó? Attól hogy titkos, az alaptörvényt még be kell tartani, de ki felel érte, és ki tudja ellenőrizni?
#4 Nem tudom te hol találkoztál az alaptörvény szövegével vagy a szoftverekkel, de tuti biztos vagyok benne, hogy a szoftverekhez nincsen szükség az alaptörvénynek való bármiféle megfelelésére, ahogyan nem szokás alaptörvényben szoftverekről rendelkezni.
A szolgálatnak kell az alaptörvénynek megfelelően működnie és végeznie a munkáját, amelyik szervezet használja azt a szoftvert.
Erről pedig éppen elégszer elmondták, hogy nem végeztek semmiféle törvénytelen megfigyelést.
Hogy te elhiszed az ellenzéki politikusoknak, hogy nem így van, az a te magánügyed. Bizonyíték nincsen rá semmi.
Ne gyere a megfigyeléses sztorival amiből próbáltak botrányt kelteni, mert az az első pillanatban nevetséges volt és bukott is.
Azóta pedig elég sok bizonyíték lett arra, hogy bizony vannak itt olyan szálak amik szükségessé tették/tehették emberek - akár újságírók, politikusok megfigyelését. Az egyik ilyen bizonyíték az, hogy MZP szépen feltárta mennyi pénzt is kaptak az egyesült államokból. Valamire való titkosszolgálatnak, belügyminisztériumnak pedig alapvető feladata, hogy ha felmerül hogy más országokból megpróbálnak beavatkozni a magyar politikai választásokba, akkor annak utána járjanak. A bírók bizonyára meg is adták az engedélyt ezekhez a megfigyelésekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!