Egy 10 évnél régebben álló feltüntetetlen épületre külterületen megadják-e a fennmaradási engedélyt, ha a jelenlegi helyi szabályoknak nem felel meg?
Ezt nem lehet igennel vagy nemmel megválaszolni.
Függ attól, hogy hol van, milyen építmény, miben nem felel meg, és mire akarják használni, kicsodák.
#3 A jogszabályok egyértelműek, amit te kérdeztél az nem egyértelmű.
Ha most megkérdezem tőled, hogy te kidobnád-e azt a gyümölcsöt amit tegnap láttam és nem felel meg a gyümölcslé készítés élelmiszerbiztonsági szabályainak, akkor te sem tudnál rá válaszolni.
Mivel lehet hogy nem felel meg annak a szabálynak, de nem is akartak belőle gyümölcslevet csinálni, mert mondjuk takarmánynak szánják, vagy nem tudod, hogy 1 darabról van szó, netán 5 tonnáról. Nem mindegy, hogy az én almá a kérdéses gyümölcs a konyhámban vagy csak láttam egy cég udvarán halomban és épp válogatásra várt stb. stb.
hm...
honnan lehet ezt megtudni?
#5 Mondjuk tőled aki feltette a kérdést?
Neked kellene tudnod, hiszen te tudod milyen épületről beszélsz a kérdésedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!