Miért van az hogyha én nem vagyok elfogadó a woke/liberális hópihe társadalommal akkor én egy rossz ember vagyok?
Most is sírsz. :DDDD
Szánalmas. :DDD
Persze tudom hogy a liberalizmus csak azt nem fogadja el aki nem ért velük egyet ezért ambivalensek a tanításai a szektának.
A nácizmus meg a fasizmus nem egy és ugyanaz, de no problemo.
Egyébként nem kell félteni itt semelyik országot, ha népírtásról volt szó ezt gondolom tudod hogy nem csak kizárólag a németek étlapja volt.
A nem képvisel semmit azt jelenti hogy mivel nincsen személyisége csak egy demens báb így ráerőszakolják hogy mit képviseljen ezt hívják liberális nézeteknek. Na nemsoká kiderül mennyire utálják Trumpot :D
Mivel ez fáj a legjobban az ilyen elvakult megvezetett embereknek, akik úgy eszik az új világnézetet mint disznó a korpát, ezért sajnos ez az érv ezredjére is helytálló. De mivel kisebbségben vagytok/lesztek így ezzel nem lőttem nagyon félre.
#31 Igen nagyon sírok borzasztóan zokogok, már alig kapok levegőt. Remélem azért megszánsz.
Jaa és persze a kimaradhatatlan XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD remélem így nyomatékosítottam hogy milyen jót kacagtam, vagy esetleg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?
Itt azért nem mindegy, hogy a nem elfogadásod miben nyilvánul meg és milyen hatása van másokra.
Például a keresztények nem fogadják el a melegeket, de ezt sokan tolerálják, mert a vallásuk utasítja őket arra,hogy ezt nem szabad elfogadni.
Viszont ha az a helyzet áll elő, hogy a saját gyereked meleg és te a nem elfogadásoddal tönkre teszed az életét, nincs az a vallások felé toleráns ember, aki emiatt nem ítélne el.
Például Mary Griffith keresztény édesanya konkrétan öngyilkosságba kergette a saját gyerekét emiatt.
Elfogadták az emberek, hogy a vallása miatt bűnnek tartotta a homoszexualitást, de azt már nem, hogy ezzel kinyírta a saját gyerekét, pedig nem csinált semmi mást, mint minden keresztény ember, egyszerűen nem volt elfogadó.
nehéz dolgok ezek, mert mindennek hatása van mindenre.
Van olyan ember, akit kirúgnak a munkahelyéről, mert nem elfogadó.
Például ha valaki balhét csap amiatt, hogy az egyik kollégájáról kiderül, hogy meleg és emiatt nem megy rendesen a közös munka, mert emiatt megutálta a kollégáját.
Egy munkáltató normális esetben ilyenkor nem a meleg kollégát fogja kirúgni, hiszen nem ő az összeférhetetlen.
Egyszerű az összes jogot megadott ami a kisebbségnek kell a mindennapjaiban vagyis a jövőben szavazatottal sose fogják megkapni?
Ennyi lenne, amire kíváncsiak.
A melegházasság, a transzneműek jogi hátterét bebiztosítani végre. Transzgyereket békén hagyni végre, mert gyereket is érint.
Ami még érintheti a női jogok stabilizálni és az erőszak fogalmát kibővíteni bárkivel szembe. Ezeket egy hónap alatt letudna futni a parlamentben. Nem kell 200 oldalas dokumentum hozzá. Ezek lefutott viták mióta, de mások szeretik relativizálni, mert nincs jobb dolguk.
A bugyuta szintű gyűlöletkeltésnél perverz pedofil kampányok helyére rakása, mert egy kissebségi csoporttal szembe. <-- Na ez ami miatt lehet rossz embernek fognak tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!