Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért van az hogyha én nem...

Miért van az hogyha én nem vagyok elfogadó a woke/liberális hópihe társadalommal akkor én egy rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Érdekes számomra, hogy egy elfogadást hírdető "társulat" mozgalom fogalmam sincs mi nem fogadja el ha valaki nem úgy gondolkodik mint ők. Ez nem olyan kicsit mintha valaki felköpne, és aláállna?

2022. okt. 9. 10:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
11%

Most is sírsz. :DDDD

Szánalmas. :DDD

2022. okt. 11. 09:49
 32/38 A kérdező kommentje:

Persze tudom hogy a liberalizmus csak azt nem fogadja el aki nem ért velük egyet ezért ambivalensek a tanításai a szektának.

A nácizmus meg a fasizmus nem egy és ugyanaz, de no problemo.

Egyébként nem kell félteni itt semelyik országot, ha népírtásról volt szó ezt gondolom tudod hogy nem csak kizárólag a németek étlapja volt.

A nem képvisel semmit azt jelenti hogy mivel nincsen személyisége csak egy demens báb így ráerőszakolják hogy mit képviseljen ezt hívják liberális nézeteknek. Na nemsoká kiderül mennyire utálják Trumpot :D

Mivel ez fáj a legjobban az ilyen elvakult megvezetett embereknek, akik úgy eszik az új világnézetet mint disznó a korpát, ezért sajnos ez az érv ezredjére is helytálló. De mivel kisebbségben vagytok/lesztek így ezzel nem lőttem nagyon félre.

2022. okt. 11. 11:50
 33/38 A kérdező kommentje:

#31 Igen nagyon sírok borzasztóan zokogok, már alig kapok levegőt. Remélem azért megszánsz.

Jaa és persze a kimaradhatatlan XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD remélem így nyomatékosítottam hogy milyen jót kacagtam, vagy esetleg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?

2022. okt. 11. 11:51
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
#32 nagyon rosszul látod. A liberalizmus elfogadja a vallást is pl. Nem ért vele egyet, de elfogadja, egészen addig, amég nem akarja őket korlátozni, vagy elnyomni. Tényleg nem egy bonyolult dolog. Elfogadja, ami őt is elfogadja.
2022. okt. 11. 12:01
 35/38 A kérdező kommentje:
#34 Ez szép és jó, csak sok mást is elfogad amit nem kéne :D gondolom érted. Nem azzal van a problémám figyelj én is elfogadok nagyon nagyon sok mindent a világban, de vannak már olyan "elfogadási retardációk" sajnos ebben az eltorzult felfogásban, hogy kigyilkolja a lényeget. Lásd a példát a feministákat is már 2 megközelítéssel nézik. Egyik a rendes feminista, másik a femináci. Túltolták, és emiatt hiteltelenné váltak ez fog történni itt is.
2022. okt. 11. 12:04
 36/38 anonim ***** válasza:

Itt azért nem mindegy, hogy a nem elfogadásod miben nyilvánul meg és milyen hatása van másokra.

Például a keresztények nem fogadják el a melegeket, de ezt sokan tolerálják, mert a vallásuk utasítja őket arra,hogy ezt nem szabad elfogadni.

Viszont ha az a helyzet áll elő, hogy a saját gyereked meleg és te a nem elfogadásoddal tönkre teszed az életét, nincs az a vallások felé toleráns ember, aki emiatt nem ítélne el.

Például Mary Griffith keresztény édesanya konkrétan öngyilkosságba kergette a saját gyerekét emiatt.

Elfogadták az emberek, hogy a vallása miatt bűnnek tartotta a homoszexualitást, de azt már nem, hogy ezzel kinyírta a saját gyerekét, pedig nem csinált semmi mást, mint minden keresztény ember, egyszerűen nem volt elfogadó.

nehéz dolgok ezek, mert mindennek hatása van mindenre.

2022. okt. 14. 19:55
 37/38 anonim ***** válasza:

Van olyan ember, akit kirúgnak a munkahelyéről, mert nem elfogadó.

Például ha valaki balhét csap amiatt, hogy az egyik kollégájáról kiderül, hogy meleg és emiatt nem megy rendesen a közös munka, mert emiatt megutálta a kollégáját.

Egy munkáltató normális esetben ilyenkor nem a meleg kollégát fogja kirúgni, hiszen nem ő az összeférhetetlen.

2022. okt. 14. 20:01
 38/38 anonim ***** válasza:

Egyszerű az összes jogot megadott ami a kisebbségnek kell a mindennapjaiban vagyis a jövőben szavazatottal sose fogják megkapni?

Ennyi lenne, amire kíváncsiak.

A melegházasság, a transzneműek jogi hátterét bebiztosítani végre. Transzgyereket békén hagyni végre, mert gyereket is érint.

Ami még érintheti a női jogok stabilizálni és az erőszak fogalmát kibővíteni bárkivel szembe. Ezeket egy hónap alatt letudna futni a parlamentben. Nem kell 200 oldalas dokumentum hozzá. Ezek lefutott viták mióta, de mások szeretik relativizálni, mert nincs jobb dolguk.

A bugyuta szintű gyűlöletkeltésnél perverz pedofil kampányok helyére rakása, mert egy kissebségi csoporttal szembe. <-- Na ez ami miatt lehet rossz embernek fognak tartani.

2023. máj. 7. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!