Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért van az hogyha én nem...

Miért van az hogyha én nem vagyok elfogadó a woke/liberális hópihe társadalommal akkor én egy rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Érdekes számomra, hogy egy elfogadást hírdető "társulat" mozgalom fogalmam sincs mi nem fogadja el ha valaki nem úgy gondolkodik mint ők. Ez nem olyan kicsit mintha valaki felköpne, és aláállna?

2022. okt. 9. 10:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
68%
#20 akkor volt értelme kérdést kiírni, ha mindenki hülye aki nem ért veled egyet 😂
2022. okt. 9. 21:38
 22/38 A kérdező kommentje:
#21 Nem mindenki, csak az aki a kérdésre nem tud válaszolni, csak kitérő választ ad:D
2022. okt. 9. 22:30
 23/38 anonim ***** válasza:
74%
#23 oké, milyen választ vársz egy olyan kérdésre, amiben konkrétan lealacsonyítóan beszélsz a liberálisoktól, közben azért sírsz, hogy nem fogadnak el? Szerintem éppen te csinálod: “ Ez nem olyan kicsit mintha valaki felköpne, és aláállna?”
2022. okt. 9. 22:33
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

"Nem a fasiszták terjesztik ezt én látom mindennap a két szememmel"

Jah, mivel az eddigi leírtak alapján az említett halmazba tartozol.

Nyilván egy fasiszta tagadni fogja, hogy fasiszta, mivel annyit még ő is felfog, hogy az rossz dolognak számít.

De ténylegesen nincs tisztában a fasizmus fogalmával, ezért mondja magára, hogy nem az, akkor is ha az.

"Biden a jobboldalitól olyan messze van mint ide Lacháza"

Biden egy mérsékelt jobbboldali politikus és pont ezért ő nyerte a demokrata előválasztást, mivel a demokraták jelentős része mérsékelt jobboldali.

Biden kifejezetten az az ember volt, aki képes volt nagyon sok mindent a múltban is átvinni, mivel kompromisszumos megoldásokat javasolt a republikánusokkal együtt. Erre ő azért volt alkalmas, vagy azért értette meg a republikánusokat, mivel akkor még közelebb állt hozzájuk.

Mostanra a republikánusok kimentek jobbszélre, és kellett a demokratáknak egy jelölt, aki összeszedi a mérsékelt jobbos szavazókat. Erre Bernie alkalmatlan volt, mint baloldali politikus.

"Nem az ha valaki melegházasságot támogatja, és ennyi az nem idetartozik"

Egyébként de, ez már belefér a mérsékelt jobba. Ebből látszik, hogy még a jobb-baloldal különbségekkel se vagy tisztában, de orrba-szájba hazudozni az már megy. :)

2022. okt. 11. 08:59
 25/38 A kérdező kommentje:
#23 Szerintem itt kevered a szezont. A sírás a libsik fegyvere minél hangosabban, és véremesebben én csak szimplán feltettem egy kérdést amire tudtam hogy érdemben úgysem tudnak válaszolni, hanem csak támadnak majd:D nyugi engem pont nem érint hogy te mit gondolsz amíg úgyis te vagy a kisebb rétegben, és a normálisak a nagyobb rétegben.
2022. okt. 11. 09:35
 26/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fasiszta, hiába akarod itt a levezetést erre kihegyezni, de hát mivel mindenkit el kell fogadnod így nekik is van létjogosultsága a te felfogásodba. Egyébként meg ki mondta hogy rossz dolog? Mindenkinek más a jó, és a rossz nekem a te felfogásod rossz, másnak meg lehet az a jó. Ez ilyen.

Biden egy kiöregedett vénbohóc az nem képvisel semmit már, csak amit leírnak neki vagy a szájába adnak. Egyébként is az amcsik nagy része rühelli, mint a szart szóval ennyit ér a nagy nézeteivel sleepy joe.

Attól hogy egy jobboldali támogat egy baloldali nézetet nem válik hirtelen agymosott "I support the current thing." fanatikussá, és nem akar minden agyamentséget amit a wokeok akarnak, szóval ez az állítás ismét zsákutca, de nice try.

2022. okt. 11. 09:40
 27/38 anonim ***** válasza:
52%

"A sírás a libsik fegyvere"

Igen, erre a bizonyíték, hogy te egy új kérdést hoztál létre, hogy sírhass mindekinek.

Nagyon meggyőző. :DDD

"csak szimplán feltettem egy kérdést"

Ha kérdést tettél volna fel, akkor nem hülyéznéd le azt, aki választ ad.

Én adtam választ és elkezdtél vitatkozni, hogy az nem úgy van.

Erre a magyarázat kizárólag az lehet, hogy valójában eldöntötted mi a valász a valóságtól függetlenül. Ez tipikus fasiszta lépés egyébként.

"amíg úgyis te vagy a kisebb rétegben, és a normálisak a nagyobb rétegben."

Én nem vagyok "woke", sosem kategorizáltak oda, még balra sem. De ez legalább bizonyítja az igazam.

Nem tudod elképzelni, hogy te tévedsz, ezért mindenki aki neked ellentmond, az csak azért mondhat ellent, mert "woke".

Amúgy meg nem, a fasiszták vannak kisebbségben jelenleg, szóval te.

2022. okt. 11. 09:41
 28/38 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező. Itt értetlenkedsz, hogy miért nem fogadnak el olyan emberek, akiket leszólsz. Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2022. okt. 11. 09:41
 29/38 A kérdező kommentje:
Istenem senki enm sír, és senki nem értetlenkedik szimplán az ilyen faék egyszerű zombi módra agymosott embereknek akartam egy kis fejtörést ami sikerült is skacok megtoltátok az ipart. A sírást meg meghagyom nektek a csufi fasiszták elleni harcban:D nem tudom elképzelni hogy én tévedek, igen az ilyen emberektől, de akinek több IQ-ja van mint 2 darab krumplinak attól már elfogadok véleményt. Akinek nem inge.
2022. okt. 11. 09:44
 30/38 anonim ***** válasza:
39%

"de hát mivel mindenkit el kell fogadnod így nekik is van létjogosultsága a te felfogásodba."

Nem, a liberalizmus egy valamit nem fogad el. Az intoleranciát, mivel az intolerancia árt a társadalomnak, rombolja azt, ezért ez az egy az, amit a liberális definícióból adódóan nem fogad el.

A fasiszták pedig intoleránsak.

"Mindenkinek más a jó, és a rossz nekem a te felfogásod rossz, másnak meg lehet az a jó"

Igen, a történelmünk egyik legnagyobb háborújához köthető egyik ideológia, az nagyon jónak számít. :DDD

A fasizmusnak és a nácizmusnak a háború miatt rossz csengése van. Ez tény.

"Biden egy kiöregedett vénbohóc az nem képvisel semmit már, csak amit leírnak neki vagy a szájába adnak."

Ezt önellentmondásnak hívják.

Korábban azt mondtad, hogy távol áll a jobboldaltól, ami csak akkor lehetséges, ha képvisel valamit. Most azt állítod, hogy nem képvisel semmit, ami azt jelenti, hogy nem lehet kijelenteni, hogy mihez áll közel és mihez távol.

Egyébként de, elég egyértelműen egy szociálisabb irányt képvisel most, mivel meg kellett állapodnia a demokrata baloldallal. Ez jól látszik pl. az egészségügyi reformjából.

"Egyébként is az amcsik nagy része rühelli, mint a szart szóval ennyit ér a nagy nézeteivel sleepy joe."

Mondjuk többen utálják Trumpot.

Ahogy írtam, azért kellett Biden, hogy Trumpot leváltsák.

"agymosott "I support the current thing.""

Viszont az agymosott, aki pl. ezt ismételgeti agyatlanul, aki te vagy.

2022. okt. 11. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!