Miért van az hogyha én nem vagyok elfogadó a woke/liberális hópihe társadalommal akkor én egy rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Érdekes számomra, hogy egy elfogadást hírdető "társulat" mozgalom fogalmam sincs mi nem fogadja el ha valaki nem úgy gondolkodik mint ők. Ez nem olyan kicsit mintha valaki felköpne, és aláállna?2022. okt. 9. 10:37
11/38 A kérdező kommentje:
#10 Nem a fasiszták terjesztik ezt én látom mindennap a két szememmel. Biden a jobboldalitól olyan messze van mint ide Lacháza. Ez a tipikus amit én mondok: " i support the current thing." a tipikus woke felfogás. Nem az ha valaki melegházasságot támogatja, és ennyi az nem idetartozik. Ide a tipikus agymosott minden mellett is "kampányoló" szarságról beszélek.
2022. okt. 9. 11:51
12/38 anonim válasza:
#8 akkor mit értesz ez alatt? A szivárvány címszóból következtetek, hogy nem támogatod pl a melegházasságot. Ez viszont igen, elnyomásnak számít, mivel jogokat tagadsz meg egy másik embercsoporttól. De ha nem ezt jelenti a címszó, akkor viszont mit jelent?
13/38 A kérdező kommentje:
#12 Egy példa volt, én azokról beszélek akik minden elvakult szarságot támogatnak, és nyáltól csaholva ugatnak arra aki az éppen aktuális politikai elit abnormális dolgával nincs megelégedve/nem fogadja el azt. Olvass utána mi jellemző a woke emberekre, és az ennek a "szektának" a követőire.
2022. okt. 9. 12:12
14/38 anonim válasza:
#13 a kérdésemre azért nem sikerült válaszolni… ez elmond egy-két dolgot…
15/38 A kérdező kommentje:
#14 Arra válaszoltam pontosan, csak gondolom beleakartál kötni valamibe. Olvasd el újra a válaszom, és értelmezd. De ha úgy egyszerűbb tedd oda elé azt hogy: "Ez azt jelenti hogy:"
2022. okt. 9. 12:24
16/38 anonim válasza:
#15 de a többség nem ilyen. Hanem ésszerű keretek között támogat olyan dolgokat, amikben hisznek. Nyilván vannak elvakult liberálisok, ahogy szemellenzős fideszesek is. De azért lehet remélni, hogy nem ezek a szélsőségek vannak többségben egyik oldalon sem. Viszont a példára és kérdésemre meg mindig nem válaszoltál. Akkor se ha azt mondod, hogy igen, de nem.
17/38 anonim válasza:
Te nem fogadsz el másokat, de azt elvárnád a surmó fejeddel, hogy mások toleráljanak téged.
18/38 anonim válasza:
Amiről te röfögsz, az az, hogy eddig nem adtad meg azt a tiszteletet, jogot azoknak, akiket lenéztél, megvetettél, de most már meg kellene adnod nekik, mert máskülönben nem vesznek emberszámba (nagyon helyesen), vagy, adott esetben még bíróság előtt is találhatod magad.
Na, ez nem tetszik neked.
19/38 A kérdező kommentje:
Köszi skacok jót röhögtem. Valószínűleg bíróságon kötök ki, ha nem támogatom azt amit az agymosott libnyók akarnak, akik mindig azt támogatják amit az elit megkövetel tólük.
2022. okt. 9. 21:22
20/38 A kérdező kommentje:
Részemről lezárom a témát úgysem adtok normális választ, csak ezeket a kitérő hülyeségeket:D
2022. okt. 9. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!