Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mentális problémákkal van...

Mentális problémákkal van esélyem, hogy valaha kapjak engedélyt fegyverre?

Figyelt kérdés
Autista vagyok, illetve pár évig depresszióval kezeltek (utóbbiból már kigyógyultam). Mindig is szerettem volna egy pisztolyt hobbi célra. Van bármi esély rá, hogy így megfeleljek a pszichológiai vizsgálaton?
2022. szept. 26. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Remélem, hogy nincs. Minek az neked?
2022. szept. 26. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2022. szept. 26. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nem is akarnám a helyedben.

Vegyél gumilövedékes engedély nélküli lőfegyvert, az is ugyan azt tudja, csak épp nem lehet nagy kárt okozni senkiben vele.

2022. szept. 26. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék lőtérre járni lövöldözni. Kiskoromban (kb. 9 év) anno nagypapa vitt engem ilyenre, és nagyon élveztem, azóta visszavágyok.
2022. szept. 26. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Saját fegyver nélkül is tudsz lőtérre menni. Egyesületi fegyverrel tagsággal bármikor gyakorolhatsz felügyelet mellett.
2022. szept. 26. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lőtérre járj, ahhoz nem kell engedély. Szimplán csak nem saját fegyverrel fogsz lövöldözni, meg persze felügyelettel.
2022. szept. 26. 18:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja akkor jó, akkor annak nézek utána, köszi :D
2022. szept. 26. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!