Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért engedik a köznép kifoszt...

Miért engedik a köznép kifosztását a nagy társaságok által?

Figyelt kérdés

10-15 éve még viszonylag könnyen kaptál ár visszatérítést vagy kárpótlást amennyiben igényelted vagy panaszt tettél vagy ha valami egyértelműen a társaság mulasztásából származott.

Manapság meg nuku. Semmit nem adnak. Nagy büdös nullát.

Miért emelték törvényi erejűre a nép kifosztását, kirablását?

Jelenleg külföldön élek és itt ugyanez a helyzet, mielőtt valaki “ezazországozna”.

ma 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Válságban duplán érvényes az a mondás, hogy "az erősebb kutya baszik!"
ma 10:13
 2/5 A kérdező kommentje:
És ráadásul vannak “független” vitakezelő szervezetek amelyeket ezek a társaságok pénzelnek és amelyek az esetek 80-90%-ban a társaság számára hoznak kedvező döntést.
ma 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

A gond itt pont az szokott lenni, hogy bár az ember egyértelműnek képzeli a dolgot, a valóságban mégsem az.

Ha mindent úgy használtam és úgy intéztem, amit kellett, eddig sosem volt gondom se kártérítéssel, se garanciával, se semmivel.

ma 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy egy pártnak, vezetőnek, hatalomra kerülni költséges dolog. Ha valaki elfogadja egy-egy nagyvállalat támogatását (enélkül nehéz hatalomra jutni), akkor hatalomra jutás után "törlesztenie kell".
ma 10:37
 5/5 A kérdező kommentje:

4

Áh igen és én naiv azt hittem a választóknak köszönhetik, hogy kormányra jutnak…. És nekik fognak “törleszteni”

ma 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!