Miért van ilyen sok egyre több támadás a vasutasok ellen, miért ilyen vad, kulturálatlan a köznép?
dec. 30. 19:21
1/5 anonim 

válasza:

Ez egy jó kérdés úgy, hogy már védekezik a MÁV eme becses emberek ellen. Szerintem nekünk, e népnek akkora nagy arcunk van, mint még senki másnak nincs, de nem értem, hogy mire fel?
Ebben kellene keresni az okokat.
2/5 anonim 

válasza:

Mert egyre több a C kategóriás állampolgár.
3/5 Szolovjov 

válasza:

Egyre több a cigány. Ennyi az ok-okozat.
4/5 anonim 

válasza:

"köznép"
A c,gány, félc.gányok egész pontosan.
Ezek meg nem a köznép, hanem egy megtűrt, kikezeletlen parazita.
5/5 anonim 

válasza:

Igen, vasutasként ezt meg tudom erősíteni, hogy az elkövetők szinte kivétel nélkül feketék, akik vonaton kívül is ugyanígy viselkednek a fehér emberekkel. Rendkívül rasszisták, és minden fehér emberbe belekötnek, ha úgy látják, hogy az illető nem tudja őket megverni (pl. mert sokkal többen vannak).
Egy jegyvizsgáló meg nyilvánvalóan célpont lesz, ha olyan hülyeséggel zaklatja őket, hogy vegyenek jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!