A népszámlásban nagyon sok kérdés az ingatlanról szól, nem gyanús ez?
Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 17:51
11/20 anonim válasza:
Aztán mi garantálja, hogy mindenki az igazat írja be. :D
Én ha el is jutok oda hogy annyira unatkozok hogy beküldjem max beírok random adatokat, nem fogom az orrukra kötni, hogy milyen nyelven tudok, vagy épp mi érdekel és mi nem, mert ahogy eddig olvastam róla picit túlmennek azon a szinten ami egy népszámlálásnál valóban fontos infó lenne.
12/20 anonim válasza:
Beírom hogy fidesz szavazó vagyok, és minden máshová napocskákat meg szivecskéket rajzolgatok.....azok úgyis hülyék, de a rendszer szereti őket.
13/20 anonim válasza:
11.
Igy van. De mi van ha leellenőrzik?
14/20 anonim válasza:
Vicces is lenne 10 millió embert ellenőrizgetni.
15/20 anonim válasza:
14.
Nem személyesen ellenőrzik!
Ha egy adatbázisban pár dolog le van irva rólad és annak ellentmondasz megnézik csak a számítógépen
16/20 anonim válasza:
Na ugye akkor meg felmerülhetne a kérdés, honnan tudják, azt...
17/20 anonim válasza:
16.
Azt nem fogják megmondani,hogy tudják csak hogy ellenőrzés .
18/20 anonim válasza:
Nos arra céloztam, hogy nem ellenőrizhetnek csak úgy hogy hát jajj mi nem hisszük el, ha meg ugy gondolják hogy nem valós az adat akkor felmerül a kérdés hogy honnan tudják. Ez ennyire egyszerü.
19/20 anonim válasza:
Voltam népszámlálóbiztos. Felkészítéskor elmondták, hogy azt a választ kell elfogadni, amit azon a címen lakó elmond. Akkor is ugyanilyen kérdések voltak ingatlannal kapcsolatosak. Nemzetiségek, nyelvtudás stb. Senki nem ellenőrzi az adatok valódiságát.
20/20 anonim válasza:
19.
És mi van,ha elmondom,hogy egy 20m2-es lakásban élek, miközben ott állsz az 1000 m2- es villám előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!